Sieviešu erotiskie sapņi un fantāzijas

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: http://www.flickr.com/photos/kahala/

Reizēm sievietes nespēj atbrīvoties no mulsinošām sajūtām pēc naktī redzēta erotiska sapņa. It kā viņas apzinās, ka tas ir bijis tikai sapnis, bet tai pašā laikā sapnī redzētās fantāzijas liek ik pa laikam par tām atcerēties. Rodas tāda sajūta, ka tās vajā. Kādas fantāzijas visbiežāk sievietes nosapņo un ko tas nozīmē?

Daudzas dāmas it bieži nosapņo lesbiskas situācijas. Ja sieviete ir izteikti heteroseksuāla un pat neiedomājas ko tādu realizēt dzīvē, tas nozīmē, ka viņa patiesībā pietrūkst uzmanības, maiguma un dvēseliska siltuma. Droši vien viņas vīrs vai draugs seksa laikā nepievērš pārāk lielu vērību priekšspēlei, bet ķeras pie «galvenās darbības».

Ja sievietei pāri četrdesmit sapņos rādās sekss ar daudziem fiziski spēcīgiem jauniem vīriešiem vienlaicīgi, tas nozīmē, ka viņa sēro par aizgājušo jaunību un to, ka viņa nav paguvusi izbaudīt, viņasprāt, visus seksa priekus. Labs līdzeklis tikt vaļā no vilšanās sajūtas ir pierastajā rutīnas seksā ieviest seksrotaļlietas un lomu spēles. Ja vien dāma nav cieši apņēmusies ielekt aizejošā vilcienā un realizēt gan nosapņoto, gan vēl šo to. Kaut gan, kas teica, ka sieviete pēc četrdesmit ir visu nokavējusi?
Ja erotiskā sapnītī mīlēšanās notiek nevis ar miesīgo vīru, bet ar viņa labāko draugu, tas nozīmē, ka laiks steidzami uzprišināt esošās attiecības un pa jaunu uzkurināt padzisušo kaisli.

Ja  sieviete erotiskā sapnī it kā iejūtas vīrieša lomā un viņas – viņa seksa partnere ir sieviete, tas nozīmē, ka reālajā dzīvē partneris ir pārāk valdonīgs, tāds, kas uzņemas pilnīgi visu iniciatīvu gan sadzīvē gan gutā. Var līdzēt saruna, nereti vīrieši pārspīlēti uztver savu vīrieša lomu un patiesībā sapņo, lai sieviete uzņemas iniciatīvu, īpaši gultā.

Ja sieviete sapnī redz kā tiek izvarota un viņai tas sagādā baudu, tas nozīmē, ka viņas partneris realitātē ir pārāk bikls un kautrīgs. Nez vai izdosies krasi mainīt kautrīgo par nekaunīgu mačo, bet pamēģinājums uzspēlēt Bargo Kungu un padevīgo verdzeni gan varētu izlīdzināt situāciju.
     
 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu