«Sieviešu skrējiena» dalībnieces tiešsaistē varēs atspoguļot savus rezultātus (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Visām dalībniecēm, kuras jau šobrīd ir reģistrējušās kādai no Sieviešu skrējiena distancēm ar laika kontroli, kā arī tās dalībnieces, kuras vēl reģistrēsies līdz 21. aprīlim, saņems iespēju personīgos skrējiena rezultātus tiešsaistē atspoguļot savā Facebook kontā. 

Ņemot vērā, ka modernās tehnoloģijas ieņem aizvien nozīmīgāku lomu sporta pasaulē, arī Sieviešu skrējiena organizatori pievērsuši uzmanību tam, lai gatavošanās process un pati sacensība dalībniecēm ir interaktīvs pasākums. Šajā nolūkā katras Sieviešu skrējiena dalībnieces Facebook konta laika joslā, norisinoties sacensībām, parādīsies 3 ziņas: par to, ka dalībniece ir startējusi, laiks pie 3.5 km atzīmes un laiks finišā. Rezultāti tiks atspoguļoti reālajā laikā, t.i., tiešsaistē.

Sandijs Pinkulis, SIA «Sportland» Pārdošanas un mārketinga daļas vadītājs: «Pielāgojoties mūsdienu sievietes dzīves ritmam, nolēmām ieviest jauninājumu Latvijas skriešanas sacenībās – katras dalībnieces rezultātu atspoguļojumu tiešsaistē «Facebook» laika joslā. Aplikāciju «Mylaps Sports Flash» izstrādājis uzņēmums «Mylaps» sadarbībā ar «Facebook», un tā ļaus sekot līdzi dalībnieces sniegumam sacensību laikā tiešsaistē, padarot Sieviešu skrējienu interaktīvu un pievilcīgu ne tikai dalībniecēm, bet arī līdzjutējiem.»

Lai saņemtu minēto pakalpojumu, jāveic reģistrācija Sieviešu skrējienam līdz 21.aprīlim. Pēc reģistrācijas, 25.aprīlī uz e-pasta adresi dalībniece saņems ielūgumu ar instrukciju un saiti, kurā varēs aktivizēt «Facebook» (Sports Flash) aplikāciju. Kad aplikācija būs aktivizēta, skrējiena dalībniece sacensību laikā 1.maijā saņems ziņas par rezultātu savā «Facebook» laika joslā.

Lai gatavošanās process sacensībām noritētu pilnvērtīgi, jebkurai dalībniecei sasniedzot finiša līniju ar prieku, organizatori pievērsuši īpašu uzmanību sagatavošanās procesam. Papildus Sieviešu skrējiena treniņiem sporta klubos, lkatru otrdienu plkst. 19.00 Mežparkā notiek āra koptreniņi pieredzējušu sporta speciālistu – Ralfa Upmaņa un Lindas Andrusas – vadībā. Kā uzsver pieredzējušais fitnesa treneris R.Upmanis, treniņi āra apstākļos ir ļoti nepieciešami, lai ķermenis adaptētos apstākļiem, kuros būs jāaizvada reālās sacensības. Tomēr par lielāko ieguvumu minams fakts, ka sievietēm sportojot kopā, ir daudz lielāka motivācija paveikt vairāk.

Treniņos katrai dalībniecei ir iespēja ne tikai saņemt pieredzējušu sporta treneru padomus, bet arī piedalīties 2 biļešu izlozē uz «The Killers» koncertu Mežparkā 26.jūnijā, vai treniņu noslēgumā iegūt savā īpašumā jauno Samsung Galaxy S3 La Fleur tālruni no TELE2.

Nākamie Sieviešu skrējiena āra koptreniņi Mežparkā norisināsies 16., 23. un 30.aprīlī, un tiem iespējams pieteikties Sieviešu skrējiena Facebook lapā.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu