Sieviešu volejbola izlase pirmo EČ sabraukumu noslēdz ar trim zaudējumiem (6)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Atjaunotā Latvijas sieviešu volejbola izlase Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra otrās kārtas mačā Bulgārijā svētdien piedzīvoja zaudējumu pret Ungārijas valstsvienību.

Turnīra pirmā sabraukuma pēdējā, trešajā, mačā Latvijas vienība piedzīvoja zaudējumu ar rezultātu 1-3 (20:25, 17:25, 28:26, 21:25).

Trešajā setā gūtā uzvara bija pirmā Latvijas vienībai šajā turnīrā.

Rezultatīvākā Latvijas komandā ar 19 gūtajiem punktiem bija Sandra Breikša, 13 punktus iekrāja Inese Jursone, bet desmit punkti Agneses Feldmanes kontā.

Pirmās kārtas cīņās piektdien Latvijas izlase ar 0-3 (12:25, 10:25, 15:25) zaudēja sacensību saimniecēm Bulgārijai, bet Ungārija ar 0-3 (17:25, 8:25, 12:25) piekāpās Ungārijai.

Savukārt otrajā dienā Latvija ar 0-3 (15:25, 20:25, 11:25) piekāpās Čehijai, bet Ungārija ar 0-3 (13:25, 18:25, 16:25) kapitulēja Bulgārijai.

Pēdējā sabraukuma mačā šodien Bulgārija tiksies ar Čehiju.

Savukārt no 13. līdz 15. septembrim komandas Ungārijā sacentīsies vēl vienā sabraukumā.

Pirms turnīra Latvijas izlases galvenais treneris Jānis Leitis izteica cerību, ka volejbolistēm vismaz vienā no diviem mačiem izdosies pārspēt Ungāriju.

Šajā turnīrā grupu uzvarētāji automātiski garantēs sev vietu finālturnīrā, bet apakšgrupu otro vietu ieguvējas aizvadīs cīņas ar citu grupu šīs pašas vietas ieguvējiem, sadalot atlikušās trīs ceļazīmes uz finālturnīru.

Kā ziņots, Latvijas sieviešu izlase dalībai Eiropas čempionātā pieteikta pēc ilgāka pārtraukuma. Tā piedalījās arī pirmajā kvalifikācijas kārtā, divreiz pieveicot Kipras izlasi.

Latvijas sieviešu volejbola izlases sastāvs Eiropas čempionāta otrās kvalifikācijas kārtas pirmajam turnīram: Sanda Ragozina, Inese Jursone, Ieva Tetere, Viktorija Brice, Sandra Breikša, Alise Lece, Agnese Feldmane, Sana Catlakša, Anna Lejiņa, Kristīne Lece, Lana Sorokina, Aleksandra Tihovska.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu