Sieviete man pateica: Vairs nevēlos barot pieaugušu bērnu

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: http://www.flickr.com/photos/tourist_on_earth/

«Šā gada sākumā nonācu pie domas, ka jādodas uz ārzemēm darba meklēšanā. Tā arī darīju. Bet nu jāatgriežas Latvijā ar salauztu sirdi un izgaistošajiem sapņiem par pasakainu mīlestību un dzīvi ārzemēs...» savā pieredzē par dzīvi ārzemēs ar portālu mammamuntetiem.lv dalās kāds vīrietis.

Šā gada sākumā nonācu pie domas, ka jādodas uz ārzemēm darba meklēšanā. Pazīstamie palīdzēja iekārtoties, tā nu es devos ceļā.

Sākumā bija interesanti - jauna vieta, smaidīgi cilvēki, viss sakopts - super! Biju brīvs vīrieša statusā, tā kā visi ceļi vaļā! Uzsāku strādāt, ievēroju simpātiskas meitenes... Ar mani vēlējās iepazīties poļu meitene, ļoti skaista, ar labu statusu darbā, nodomāju - kāpēc ne? Viņai bija 28 gadi, trīs gadus vecāka nekā es.

Satikos trīs reizes ar viņu un jutu - jā, viņa ir lieliska, viņa «staroja» no manis, es no viņas. Spontāni izdomājām, kāpēc nedzīvot kopā? Smejoties sākām to darīt. Cilvēki, kas viņu pazina, teica, ka labāk nevajag, jo viņas EX-boyfriends esot traks un es nebūšot pirmais, kas tiks iznīcināts, lai tik nebūtu kopā ar to sievieti! Es ļāvos savām emocijām un draugus neklausīju, nevēlējos neko dzirdēt. Biju 7. debesīs!

Nodzīvojām kopā četrus mēnešus, viss bija super, līdz paliku bez darba. Tā kā biju apņēmies palikt dzīvot ārzemēs kopā ar šo poļu sievieti, sāku meklēt darbu ilgtermiņam. Neko prātīgu mēneša laikā neatradu (nauda man bija) un tad vienā jaukā dienā meitene saka, ka viņai nepieciešama pauze, viņa nevēlās barot pieaugušu bērnu, kurš pat darbu atrast nevar, nerespektējot viņu un sekoja kaudze ar citiem pārmetumiem.

Es biju šokēts...

Uzklausīt un runāt ar mani viņa atteicās, jo nevēloties mani dzirdēt. Tā nu trīs dienas kūlāmies kā milti dzirnavās, lai pa nakti viņa paliktu mājās, es gāju gulēt pie draugiem, jo atteicās ar mani gulēt vienā mājā!

Smagi, taču viņa man piezvanīja un teica, lai savācu savas mantas.

Paliku pie draugiem, jo citur iet nav kur, dažas dienas nelikos mierā, rakstīju, zvanīju, bet veltīgi.

Jāatgriežas Latvijā ar salauztu sirdi un izgaistošajiem sapņiem par pasakainu mīlestību un dzīvi ārzemēs...

Iesūtīja Ingars

www.mammam.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu