Sieviete paskaidro, kāpēc pa 15.stāva logu izmeta savus bērnus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums no Life News

Maskavas apgabala iedzīvotāja, kura svētdien pa 15.stāva loga izmetusi savus divus mazgadīgos bērnus, pratināšanā paskaidrojusi, ka viņai bērni bija apnikuši.

Sieviete Krievijā pa 15. stāva logu izmet savus bērnus

Kā vēsta Krievijas mediji, 27 gadus vecā Gaļina Rjabkova pēc notikušā mēģinājusi izdarīt pašnāvību.

Jāatgādina, ka septiņus un četrus gadus vecie puikas nomira notikuma vietā.

«Pirms dažiem gadiem ģimene no Volgogradas pārcēlās uz Maskavu. Ģimene vērtējama kā labvēlīga, taču aizdomās turētā tuvākajā laikā plānoja šķirt laulību ar vīru. Vēl pirms kāzām sieviete mēģināja izdarīt pašnāvību,» stāstījuši avoti Izmeklēšanas komitejā.

Rjabkova pratināšanā skaidrojusi, ka tā rīkojās, jo bērni viņai apnika. Bērni netika laisti bērnudārzā, sieviete tos audzinājusi mājās.

Avoti izmeklētāju vidū atklājuši, ka sieviete pratināšanā uzvedusies mierīgi, taču neadekvāti. Teikusi, ka nevienam nav vajadzīga, savukārt viņas bērni «tagad ir eņģeļi».

Kā noskaidrots, ģimene uz Maskavu pārcēlusies 2008.gadā. Vīrs strādā par programmētāju Maskavā, ģimene bijusi nodrošināta, sieva nestrādāja. Avoti ziņo, ka sievietes vīrs un bērnu tēvs traģēdijas brīdī bijis komandējumā.

Sievietei ir apcietinājumā un viņai nozīmēta psihiatriskā ekspertīze.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu