Sieviete prasa glābšanas dienestam atrast viņai vīrieti

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Apollo

Ohaio štata iedzīvotāja Odrija Skota vērsusies glābšanas dienestā 911 ar lūgumu atrast viņai vīrieti, vēsta aģentūra «Associated Press».

Sazinoties ar dienesta operatori sieviete palūgusi sarunas biedrenei atrast pienācīgu kandidātu viņas vīra pienākumu pildīšanai. Operatore Skotai paskaidroja, ka glābšanas dienests nenodarbojas ar vīriešu meklēšanu vientuļām sievietēm un nolika klausuli. Taču Skotu šāds sarunas iznākums neapmierināja un viņa uz 911 piezvanīja vēlreiz. Kopsummā sieviete uz glābšanas dienesta tālruni veica piecus zvanus.

Tā rezultātā dienesta operatore Kristija Klaimsa brīdināja Odriju Skotu par to, ka paziņos par viņu policijai. «Nu ko, droši uz priekšu!», - viņai atbildēja Ohaio iedzīvotāja.
Policisti, kuri ieradās pie Odrijas Skotas, savāca sievieti uz iecirkni. Viņa ieslodzījumā pavadīja trīs dienas un pēc tam tika atlaista mājās.

AP - Ohio woman jailed for calling 911 seeking husband >>>

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu