Sieviete terorizē pasažierus, dziedot Hjūstones hitus; lidmašīna veic ārkārtas nosēšanos (27)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Aviokompānijas «American Airlines» lidmašīna, kas lidoja reisā no Losandželosas uz Ņujorku, veikusi ārkārtas nosēšanos Kanzassitijā kādas sievietes dēļ, kura burtiski terorizējusi gaisa kuģa pasažierus.

ASV mediji ziņo, ka lidmašīnā bijusi kāda sieviete, kura ilgstoši dziedājusi populārās dziedātājas Vitnijas Hjūstones dziesmas. Taču sievietes dziedāšana tracinājusi pasažierus, jo viņa gluži vienkārši dziedājusi šķībi.

Sievietes rīcības dēļ lidmašīnā esošie likumsargi viņu pat saslēguši rokudzelžos, taču arī tas nav līdzējis un viņa turpinājusi dziedāt vienu no populārākajām Hjūstones dziesmām «I Will Always Love You».

Kāds lidmašīnas pasažieris sacījis, ka sieviete lidmašīnā «bļāvusi un dziedājusi» aptuveni stundu.

Kanzassitijas lidostas pārstāvis medijiem sacīja, ka sievietes rīcība traucējusi lidmašīnas ekipāžai, tādēļ pieņemts lēmums viņu no lidaparāta izsēdināt.

Vēlāk sieviete skaidrojusi, ka šādi rīkojusies, jo viņa slimo ar diabētu. Sievietei nekādas apsūdzības netika izvirzītas.

Komentāri (27)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu