Sievietes aicina uz bezmaksas pārbaudēm pie krūts slimību speciālistiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Rīgas Austrumu klīniskā universitātes slimnīca (Rīgas Austrumu slimnīca) aicina sievietes uz bezmaksas pārbaudēm pie krūts slimību speciālistiem, portālu «Apollo» informēja Dace Kārkliņa, Rīgas Austrumu klīniskās universitātes slimnīcas preses sekretāre.

Krūts veselības mēneša laikā, šā gada 21.oktobrī, ikviena sieviete, iepriekš piesakoties, varēs doties uz Rīgas Austrumu slimnīcas stacionāru «Latvijas Onkoloģijas centrs» (Rīgā, Hipokrāta ielā 4), kur krūts ķirurgi veiks bezmaksas pārbaudes un nepieciešamības gadījumā tiks nodrošināta papildus izmeklēšana.

Bezmaksas pārbaudēm var pieteikties, iepriekš zvanot pa tālruņiem 67000610, 67042222 vai 67040986. Pārbaudes 21.oktobrī notiks no plkst.10 līdz plkst.15.

Rīgas Austrumu slimnīcas onkoloģijas galvenais speciālists Jānis Eglītis akcentē, ka, neskatoties uz valsts apmaksātajām pārbaudēm, joprojām trešdaļa pacienšu pie onkologiem vēršas novēloti - trešajā vai ceturtajā audzēja attīstības stadijā. Ārsts aicina sievietes pārbaudes veikt savlaicīgi, lai laikus atklātu onkoloģiskas saslimšanas un uzsāktu to ārstēšanu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu