Sievieti atrod mirušu pēc tauku atsūkšanas operācijas (20)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Ir sākta izmeklēšana pēc tam, kad 39 gadus veca sieviete Sardīnijas salā (Itālija) atrasta mirusi pēc tauku atsūkšanas operācijas, raksta laikraksts » L' Unione Sarda».

Rossella Daga tika atrasta guļot uz grīdas savā guļamistabā vecāku mājās svētdienas rītā, dienu pēc tauku atsūkšanas operācijas, kas tika veikta privātā klīnikā «Cagliari». Sievietei tauku atsūkšana tika veikta no kājām. Rossella, kura strādā notāru birojā, pēc operācijas nogādāta mājās. Viņa jutusies slikti, sūdzējusies par sāpēm kājās, vietās, kur tika atsūkti tauki.

Tagad tiks veikta līķa sekcija, lai noskaidrotu patieso nāves cēloni, tāpat izmeklētāji slimnīcā izpēta visu dokumentāciju, kurā aprakstīta Rossellas ārstēšana un pirmsārstēšanas izmeklēšana.

Lai gan precīzus skaitļus par līdzīgiem nāves gadījumiem Eiropai ir grūti iegūt, ir bijuši vairāki nāves gadījumi pēc tauku atsūkšanas operācijām. Vairākos gadījumos par nāves cēloni kļūst infekcija pēc operācijas.

Komentāri (20)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu