Sievišķības triumfs – romantiskās kleitas

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Plandošas kleitas, gaisīgi svārki, blūzes, kas koķeti atsedz daiļu plecu, puķu un putnu dārzs uz auduma – šosezon modē valda sievišķība un romantika!

«Šī sezona ļauj atkal triumfēt nevis atklātai seksualitātei, bet īstai, valdzinošai sievišķībai,» teic stiliste Evita Ormane. «Dizaineri atgādina, ka nereti daudz skaistāks un vilinošāks ir līdz galam nepateiktais un neatklātais.»

Tieši Kushi vasaras kleita ir tās, kas jebkuru daiļā dzimuma būtni padara par Īstu Sievieti – gluži kā no pumpura izplaukušu ziedu. Un šīs vasaras modē visu apģērbu karalienes ir tieši kleitas!

Kuplas, šauras, caurspīdīgas, ar drapējumu, ar krinolīnu, ar dekoltē un šķēlumiem, askētiskas un grezni dekorētas, baltas un krāsainas – atliek tikai izvēlēties savējo!

Tomēr viens no favorītstiliem šosezon ir romantisms, turklāt garās kleitas ir topa augšgalā. Atliek vien iedomāties aizgājušo gadu romantiskās kino un grāmatu varones! Lūk, tieši tādas tipa kleitas – gaisīgas, mīlīgas, harmoniskas – smalki atbilst šīs sezonas tēlam.  

Jūsu šīs vasaras garderobes must have – šifona kleita. Kādreiz šāda daile bija pieejama tikai aristokrātēm, bet mūsu laikos greznoties šādā tērpā var ikviena sieviete. Šīs sezonas šifona kleitas aktuālākais garums – midi un maksi. Pavisam eleganti, ja, izvēloties kleitu, pievērsīsiet uzmanību arī vairākām vai vienai no aktuālākajām modes tendencēm: lakonisms, dekoltē, romantisms, caurspīdīgums, retro. Šifona kleita var būt gan kā ikdienas kleita (pasteļtoņos vai ar apdrukām), vai kā vakara variants – melnbaltā kombinācijā.

Ar īstu krāsu karuseli, puķēm un putniem šoreiz sevi piesaka etnostils un hipiju laika mode. Nekāda lietišķuma un rāmīšu – sievietei jājūtas brīvi! Tēlu papildina siksiņsandales vai košas kurpes uz platformas, kā arī neparastas rotas.

Viss, ko uzskatām par savdabīgu eksotiku, arī ir aktuāls: dažādi ornamenti, hieroglifi, austrumnieciski zīmējumi, neparastas krāsu kombinācijas un laukumi. Atceramies, ka mēs, meitenes, mīlam augļus un ziedus, un droši velkam mugurā kleitas ar augļu un ogu apdrukām! Daudzas šīs sezonas kleitas atgādina īstas gleznas – klusās dabas, ainavas, impresionisma darbus: neizsmeļama krāsu gamma, bezgalīgs fantāzijas lidojums, kas dāvā optimismu un prieku, romantiskas noskaņas, radot unikālu tēlu.

Viens no zīmoliem, kura produkcija šosezon ir trāpījusi tieši mērķī, ir Kushi. Vienkāršas, bet izteikti romantiskas, sievišķīgas un apburošas kleitas, tunikas, blūzes un svārki no kokvilnas, viskozes un šifona fantastiskās krāsās nevienu sievieti neatstās vienaldzīgu! Un, kad šis apģērbs būs sievietei mugurā, vienaldzīgs nepaliks arī neviens vīrietis.  

tikai šeit! 

*Maksas saturs

 
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu