Siguldā rekonstruēs kamaniņu trasi un būvēs sporta kompleksu (61)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Siguldas bobsleja un kamaniņu trasē tiks veikta rekonstrukcija un to plānots sākt pēc šīs sezonas beigām, tā intervijā Latvijas Televīzijai sacīja trases valdes priekšsēdētājas vietniece Inga Reiniņa.

Visbūtiskāk pa šo laiku novecojusi pretsaules un lietus un sniega aizsardzības sistēma un Reiniņa skaidro, ka tā arī tiks nomainīta.

«Šie tā saucamie palagi, kas mums ir, ir jau morāli novecojuši, tiks nomainīti pret jaunām ruļļveida žalūzijām, kas pasargās no saules un no lietus un sniega, no nokrišņiem. Kad ir jāatsedz trase TV vajadzībām, trases strādnieki visu ņem ar rokām nost, katru atsevišķi palagu,» skaidro Reiniņa.

Tikmēr bijušais trases direktors Dainis Dukurs un Siguldas novada pašvaldības Sporta pārvaldes vadītāja Zanda Abzalone saka, ka pārbūvēt trasi bobsleja četrinieku ekipāžu vajadzībām diez vai būtu prātīgi, jo tās ir ļoti lielas investīcijas.

Komentāri (61)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu