Siguldas novadā divi vīrieši aplaupa pensionāru

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Trešdienas vakarā Siguldas novadā divi vīrieši ielauzās mājā pie kāda pensionāra un, piedraudot ar nazim līdzīgu priekšmetu, nolaupīja maku ar 80 latiem.

Valsts policijas pārstāve Daiga Kondrāte portālu «Apollo» informēja, ka ceturtdien likumsargi aizdomās turamos vīriešus aizturēja.

Par notikušo laupīšanu 1927.gadā dzimušais vīrietis policijai paziņoja ceturtdienas rītā. Cietušais pastāstīja, ka trešdien ap plkst.22, pārgriežot striķi ar ko bija aizvērtas mājas durvis, divi vīrieši ielauzās sirmgalvja mājā un, piedraudot ar nazi, nolaupīja maku ar 80 latiem.

Policijas darbinieki, veicot izmeklēšanas darbības, vakar nāca uz pēdām diviem 1972. un 1973.gadā dzimušiem vīriešiem un aizturēja viņus Siguldā aizdomās par laupīšanas izdarīšanu.

Abi vīrieši jau vairākkārt nonākuši policijas redzeslokā.

Rīgas reģiona pārvaldes Siguldas iecirkņa darbinieki par notikušo sāka kriminālprocesu un turpina izmeklēšanu, lai atgūtu pensionāram nolaupīto naudu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu