Siguldas vēja tunelis gatavojas jaunās sezonas atklāšanai

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Piektdien, 15.jūnijā, ar interesantām aktivitātēm un paraugdemonstrējumiem jauno sezonu atklās Siguldas vēja tunelis. Uz atklāšanas pasākumu interesenti aicināti ierasties no plkst.20.00. 

Vakara gaitā apmeklētājus priecēs labāko lidotāju paraugdemonstrējumi, kuri ar savu iznesību un akrobātiku pārsteiguši miljoniem cilvēku visā pasaulē un pat dublējuši Džekiju Čanu un viņa kolēģus.

Brīvu un nepiespiestu atmosfēru radīs arī mucu ansambļa «Rytmical Storm» uzstāšanās un speciāli šim pasākumam radītās dejotāju performances. Par enerģisku un katra gaumei atbilstošu muzikālo noformējumu gādās dīdžejs Amons, kurš spēlēs uz «Black Silver Partybus» skatuves.

Visas pasākuma laikā gūtās emocijas varēs arī iemūžināt foto un video stūrī. Uz sezonas atklāšanas pasākumu var ņemt līdzi arī bērnus - speciāli viņiem darbosies piepūšamās atrakcijas, taču pieaugušajiem būs atvērta uzkodu kafejnīca un bārs. Pusnaktī paredzēts nakts šovs ar lidotāju paraugdemonstrējumiem un projekcijām.

Sezonas atklāšanas pasākumā par īpašu cenu būs iespēja arī lidot pašiem apmeklētājiem, taču lidojumiem iepriekš jāpiesakās.
Siguldas vēja tunelis ir atgriezies Latvijā pēc veiksmīgi pavadītas ziemas sezonas Dienvidāfrikā. «Esam priecīgi atgriezties mājās, lai ļautu izbaudīt brīvā lidojuma sajūtu. Esam modernizējuši gan lidošanas ekipējumu, gan vēja tuneli, kas ļaus lidot vēl augstāk un brīvāk. Arī šajā sezonā, tāpat kā iepriekš, būsim atvērti katru dienu,» vēstīja «Aerodium» valdes priekšsēdētājs Ivars Beitāns.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu