Siksna un Čigānzēni Liepājā veltīs dziesmas savām mūzām (9)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātesfoto

19. oktobrī plkst. 15.00 Liepājas Olimpiskā centra Rožu zālē koncertprogrammā «Nepalaid garām!» satiksies latviešu estrādes džentlmenis Žoržs Siksna un jaunās paaudzes dāmu mīluļi – kvartets «Čigānzēni».

«Liepājai ir liela nozīme, domājot par manām šā brīža attiecībām,» atklāj Dzintars Čīča, kurš nesen masu medijiem atzinis, ka vairs nav brīvs puisis. «Tieši Pāvilostā un Liepājā es ar savu otro pusīti Viktoriju šovasar aizvadīju divas skaistas nedēļas, un te mēs pa īstam iepazinām viens otru. Tāpēc koncertā veltīšu dziesmu visiem, kas iepazinušies Liepājā.»

Cik gan Žoržs Siksna savā raženajā skatuves mūžā nav veltījis dāmām «Muļķe sirdi»! Bet, kā jau masu medijos nesen lasīts, viņa mūza patlaban ir tikai Anna, kas estrādes leģendai būs līdzās arī Liepājas koncertā.

Romantiski noskaņoti koncertā solās būt arī citi dziedošie čigānzēni – Kaspars Antess un brāļi Riči, izpildot čigānu tautasdziesmas un kopā ar Žoržu Siksnu – viņa visu laiku populārākos skaņdarbus.

Kopā ar solistiem koncertā muzicēs pianists Anatolijs Livča, akordeonists Kaspars Gulbis, ģitārists Arturs Kutepovs, kontrabasists Viktors Veļičko un bundzinieks Miķelis Vīte.

  • Biļešu iepriekšpārdošana – Liepājas Olimpiskā centra un «Biļešu Paradīzes» kasēs.
Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu