Siliņš par U-19: ļoti slikti nospēlējām atsevišķus puslaikus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: R.Oliņš/«Apollo»

Latvijas U-19 izlases basketbolists Ojārs Siliņš sarunā ar «Apollo» atzina, ka noskaņoties pasaules čempionātā spēlēm par 9. - 12. vietu bijis samērā grūti.

Pēc piektdienas mača ar Kanādu [pirmspēdējā spēle turnīrā - M.L.], kurā Latvija uzvarēja ar 99:96, spēlētājs sacīja: «Pirms mača runājām, ka jāspēlē ātrs basketbols, ko mēs gan sākumā neizdarījām. Otrajā puslaikā saņēmāmies un nospēlējām krietni labāk. Noskaņoties mačam bija ļot grūti, pirmajā puslaikā pat to īsti nespēju, taču pierādījām, ka bijām labāki. Pirmajā puslaikā viens pret vienu netikām galā ar pretiniekiem, bet otrajā nospēlējām labāk. Jāatzīst, ka šodien nebija aizsardzības basketbols,» teica Siliņš

Runājot par turnīru kopumā spēlētājs norādīja, ka dažās spēlēs ir slikti aizvadīti atsevišķi puslaiki.

«Iesākām turnīru labi, uzvarējām Austrāliju, kura labi aizvadīja nākamās spēlēs, savukārt tad pazaudējām uzvaras pavedienu. Atsevišķus puslaikus nospēlējām ļoti slikti - pret Poliju pirmo puslaiku, iepriekšējā mačā pret Krieviju pēdējo ceturtdaļu.»

Siliņš vairumā spēļu nāca laukumā uz maiņu, bet par šādu notikumu pavērsienu viņš jau ir zinājis. Rezultatīvākā spēlē viņam pret Kanādu, kurā gūti 12 punkti. Viņš gan norāda, ka klibojusi precizitāte tālmetienos. 

«Šajā izlases modelī jau zināju, ka pārsvarā spēlēs iešu laukumā uz maiņu, nevis sākšu sākumsastāvā, taču tas man nekādas grūtības nesagādāja. Varbūt pirmajā spēlē bija grūtāk, bet Rīgā jau bija labāk,» atbildēja spēlētājs, kuram turnīrā vidēji spēlē 4,2 punkti.

«Šajā čempionātā ar trīspunktu metieniem galīgi neiet, ar pustālajiem un soda metieniem viss daudz maz bija kārtībā, bet aiz trīspunktu līnijas bumba nekādi negrib krist grozā,» uzsvēra Itālijā spēlējošais basketbolists.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu