Siltums lutinās ilgi (50)

BNS
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Apollo

Silts laiks Latvijas lielākajā daļā saglabāsies gan visu šo nedēļu, gan arī nākamnedēļ, liecina pašreizējā «Global Forecast System» prognoze.

Dažās dienās būs vairāk lietus un negaisa mākoņu un par dažiem grādiem zemāka gaisa temperatūra, bet atklātas jūras piekrastē, tostarp Liepājā un Ventspilī, krietni vēsāks laiks gaidāms jau no otrdienas, 4.jūnija.

Līdz ceturtdienai maksimālā gaisa temperatūra būs +23..+28 grādi, bet Kurzemes piekrastē, vējam nesot vēsumu no jūras, gaisa temperatūra būs zemāka, atklātas jūras krastā reizēm nepārsniedzot +16 grādu. Turpmākajās dienās gaisa temperatūra būs nedaudz zemāka un valsts lielākajā daļā sasniegs +20..+25 grādus.

Naktīs gaisa temperatūra pazemināsies līdz +9..+16 grādiem; saskaņā ar pašreizējo prognozi 9. un 10.jūnija minimālā gaisa temperatūra būs +7..+12 grādu.

Pārsvarā pūtīs lēns vējš, negaisa laikā iespējamas stipras vēja brāzmas. Tuvākajās dienās lielākā pērkona negaisa varbūtība būs Kurzemē. Lai gan dažviet gaidāmas ļoti stipras lietusgāzes, valstī kopumā nokrišņu būs maz, jo nav gaidāmas plašas nokrišņu zonas - lietu nesīs galvenokārt tikai negaisa mākoņi.

Komentāri (50)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu