«Simpsonu» fani par sliktāko sēriju uzskata epizodi ar «Lady Gaga» (4)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/AP

Amerikāņu televīzijas seriāla «The Simpsons» («Simpsoni») fani viszemāk no visām novērtējuši sēriju, kurā piedalījās slavenā dziedātāja «Lady Gaga».

Apkopoti vietnes IMDB vērtējumi, kas doti katrai sērijai atsevišķi. Viszemāk novērtēta 2012.gada sērija «Lisa Goes Gaga», kuras veidošanā iesaistījās pati popzvaigzne. Sērija novērtēta tikai ar 4,9 punktiem no desmit.

«Lisa Goes Gaga» pirmoreiz tika izrādīta 2012.gada maijā. Popdīva «Lady Gaga» ar vilcienu ierodas Springfīldā, lai iepriecinātu noskumušo Simpsonu ģimenes atvasi Līzu.

«Tā ir viena no aizraujošākajām lietām, ko jebkad esmu darījusi. Kad sērija iznāks, mans tēvs droši vien apmetīs 80 salto uz aizmuguri,» pirms sērijas demonstrēšanas sacīja dziedātāja.

Seriālā «Simpsoni» nelielas lomas piešķirtas arī tādiem mūziķiem kā Tomam Veitsam, «Smashing Pumpkins», «The White Stripes», «Red Hot Chili Peppers», U2, «Judas Priest», «Sonic Youth» un «The Decemberists».

Saskaņā ar IMDB reitingiem labākā «Simpsonu» sērija ir «Homer The Smithers» no 7.sezonas, kuras vidējais vērtējums ir 9,1 punkts.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu