Sinsinati turnīrā uzvar Nadals un Azarenka (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Sinsinati «Masters 1000» sērijas turnīra vīriešu vienspēļu finālā svētdien triumfēja spānis Rafaels Nadals, kuram šī uzvara ļāvusi pakāpties uz otro vietu pasaules ATP rangā.

Ar ceturto numuru turnīrā izliktais Nadals divos smagos setos ar rezultātu 7-6 (10:8), 7-6 (7:3) bija pārāks pār ATP pasaules ranga 22. raketi, amerikāni Džonu Isneru. Tā kā pirms nedēļas Nadals jau bija uzvarējis Monreālas «Masters 1000» turnīrā, viņš savā karjerā pirmo reizi pēc kārtas izcīnījis divas šādas trofejas uz cietā seguma.

Spāņu tenisists pēc mača pauda, ka uzvarēt divreiz pēc kārtas «Masters 1000» turnīrā ir ļoti grūti. «Spēlējam no pirmās kārtas pret pasaules labākajiem tenisistiem, top 50 spēlētājiem. Citos turnīros var gadīties labāks sazarojums, bet šeit tā nav. Ķermenis un tenisa spējas tiek pārbaudītas līdz maksimālajai robežai. Divas nedēļas ir jābūt ar simtprocentīgu koncentrēšanos un jāspēlē katru dienu,» pauda Nadals, kurš tagad savas karjeras laikā jau izcīnījis 59 trofejas.

Nadals kļuvis par pirmo spāni pēdējo 11 gadu laikā, kuram izdevies tikt pie uzvaras Sinsinati. Pēdējo reizi to paveica Karloss Moija.

Nadals tagad pāris dienas atpūtīšoties, bet trešdien sāks gatavoties ASV atklātajam čempionātam, kas ir šā gada pēdējais «Grand Slam» turnīrs un sāksies jau nākamajā pirmdienā.

Tajā pašā laikā Sinsinati turnīra sieviešu vienspēļu finālā tikās pasaules pirmā rakete un otrā rakete - attiecīgi amerikāniete Serēna Viljamsa un baltkrieviete Viktorija Azarenka. Šoreiz pārākā pēc smagas trīs setu cīņas ar rezultātu 2-6, 6-2, 7-6 (8:6) bija Azarenka.

«Kas nenogalina, padara stiprāku. Tas bija grūts mačs, un mēs abas patiešām smagi cīnījāmies. Man šī bijusi neticama nedēļa,» pēc uzvaras sacīja priecīgā Azarenka, kura Sinsinati turnīrā galveno trofeju ieguvusi pirmo reizi, bet kopumā savā karjerā uzvarējusi 17 turnīros.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu