Skaidrība par Cauņas traumas nopietnību varētu būt piektdien

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Skaidrībai par pagājušā gada Latvijas labākā futbolista Aleksandra Cauņas traumas nopietnību vajadzētu būt piektdien, atklājis viņa pārstāvētās Maskavas CSKA komandas galvenais treneris Leonīds Sluckis.

Kā ziņots, ceturtdien UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas turnīra play-off kārtas atbildes mačā Cauņa laukumu atstāja jau pēc desmit spēlētām minūtēm, kad bija saņēmis sitienu pa kājām.

«Viņš saņēma spēcīgu sitienu Ahileja [cīpslas] tuvumā, tomēr pagaidām vēl pāragri runāt par traumas nopietnību,» pēc cīņas atzina Sluckis. «Piektdien viņam tiks veikta medicīniskās pārbaudes un viss noskaidrosies.»

Kā ziņots, aizvadītajā cīņā CSKA kompensācijas laikā ielaistu vārtu dēļ ar 0:2 piekāpās Zviedrijas vienībai Stokholmas AIK, summā ciešot neveiksmi ar rezultātu 1:2. Līdz ar to AIK futbolisti kvalificējās UEFA Eiropas līgas grupu turnīram.

«Citos mačos izveidojam divreiz mazāk momentu, bet tāpat uzvaram. Tomēr tā gadās - neiesit tu, iesit tev,» pēc sāpīgā zaudējuma cīņu Sluckim bija grūti komentēt.

Kā ziņots, Cauņa guvis vārtus divās Krievijas premjerlīgas spēlēs pēc kārtas. Pēc nedēļas Latvijas izlasei gaidāma pirmā spēle Pasaules kausa kvalifikācijas turnīrā, bet pagaidām nav skaidrs, vai Cauņa varēs tajā valstsvienībai palīdzēt.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu