«Skaistā nākotne» nāk klajā ar ļoti radikālām korupcijas izskaušanas metodēm (296)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Jaunās partijas [s:42333] galvenais mērķis ir cīņa ar korupciju.

<strong>Gustavo: Arī latviešiem vajadzētu kārtot naturalizācijas eksāmenu</strong>

Par to intervijā radio «Baltkom» pastāstījuši partijas dibinātāji Viesturs Dūle, Gustavo un Aivars Čivželis.

«Mūsu valstī šobrīd ir purvs, nepieciešama meliorācija. Korupcija - tā ir problēma, kas nodara kaitējumu visiem valsts iedzīvotājiem, tāpēc ar to būtu jācīnās. Tas šobrīd ir mūsu galvenais mērķis,» pastāstīja Dūle.

Savukārt Gustavo atklājis, ka partijai ir kāda radikāla metode, kā apkarot korupciju valstī.

«Mums ir plāns turpmākajiem pieciem mēnešiem, kā idejas īstenot dzīvē. Par korupciju tika runāts vēl pirms mums .Mēs piedāvājam radikālu metodi- ieviest ģimenes locekļu atbildību par korupcijas noziegumiem. Jā kāds no ģimenes locekļiem tiks pieķerts korupcijā, par to būs jāatbild viņa radiniekiem - vecākiem, brāļiem, māsām vai bērniem,» paziņojis Gustavo.

Jau ziņots, ka Latvijas Intelektuālās Attīstības fonda vadītājs un izglītības speciālists Viesturs Dūle kopā ar domubiedriem, tostarp mūziķi Gustavu Buteli jeb Gustavo un režisoru Aivaru Čivželi, veido jaunu partiju «Skaistā Nākotne».

Partijas dibinātāji izdomājuši sev jaunus vārdus. Viesturs Dūle turpmāk būs Zuarguss, Gustavo — Arstarulsmirus, Čivželis — Jurgstulaistus.

Komentāri (296)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu