Skaistākās lauku saimniecības var pieteikt konkursam (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Vēl tikai mēnesi skaisti iekārtotu un sakoptu zemnieku saimniecību īpašnieki var pieteikties konkursam «Skaistākā lauku saimniecība 2013», kura patrons ir Latvijas Valsts prezidents Andris Bērziņš. Pieteikties konkursam var līdz šī gada 18.jūlijam. Galvenā balva – apmaksāts brauciens uz pasaules lielāko starptautisko pārtikas, lauksaimniecības un dārzkopības izstādi Berlīnē.

Konkursā aicināts piedalīties ikviens Latvijas zemnieku saimniecības īpašnieks, pārvaldnieks vai cita pilnvarota persona, kura veic lauksaimniecisko darbību un kura ir izveidojusi skaistu un sakoptu lauku sētu.

Šogad, tāpat kā pērn, tiks vērtēts gan saimniecības tēls, sākot no ceļa rādītāja un izpļauta grāvja līdz pagalmā lepni paceltam karogam, gan to, kā saimniekošana sadzīvo ar koptu dārzu. Īpaša uzmanība tiks pievērsta latviešu tradicionālo un kultūrvēsturisko elementu saglabāšanai, kā arī jaunām, neparastām idejām, atradumiem un risinājumiem. Par konkursa dalībniekiem tiks stāstīts žurnālā IEVAS Māja, IEVA un Ievas Dārzs.

www.draugiem.lv/ManaSaime

http://www.ieva.lv/forms/o:1000774/

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu