Skandalozais basketbolists Rodmens raksta grāmatu bērniem

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Leģendārais basketbolists un skandālists Deniss Rodmens raksta grāmatu bērniem - «Dennis The Wild Bull».

Bijušais sportists, kuru pazīst pēc spilgtās ārienes un ugunīgā temperamenta, raksta stāstu krājumu bērniem plāno izdot šogad.

Rodmenam palīdz rakstnieks un scenārists Dastins Varbērtons. «Es vēlējos iesaistīties šajā projektā ne tikai tāpēc, ka Deniss ir lielisks cilvēks, bet arī tādēļ, ka viņš savā dzīvē sasniedzis vairāk, nekā daudzi var tikai sapņot. Es vēlos lasītājiem parādīt, ka līdz augstākajam līmenim viņu pacēla aizrautība un smags darbs. Bērni ir mūsu nākotne, un Deniss var tiem iemācīt daudzas noderīgas lietas.»

«Mēs ne tikai priecājamies par projektu, bet arī uzskatām, ka tas Denisam būs solis pareizajā virzienā,» norādīja Rodmena pārstāvis Darens Prinss.

Papildus basketbolista karjerai Rodmens sev uzmanību pievērsis ar izaicinošu uzvedību. Tāpat viņam vairākas reizes nācās stāties arī tiesas priekšā dažādu iemeslu dēļ, it īpaši aizdomās par izvarošanu.

Šī gada maijā alimentu nemaksāšanas dēļ Rodmenam tika piespriestas 104 stundas sabiedriskajos darbos, bet 2008. gadā basketbolists tika apsūdzēts draudzenes piekaušanā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu