Skandalozais video: Urbanovičs to ir redzējis un viņam ir kauns (431)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube

Politiskās apvienības «Saskaņas centrs» (SC) līderis Jānis Urbanovičs ir redzējis video, kurā SC deputāta kandidāts Salaspils novadā Marats Kasems pēc vēlēšanām lamā vēlētājus un konkurentus, un politiķis par sava kolēģa rīcību ir sašutis un nokaunējies.

«Saskaņas centra» deputāta kandidāts rupji nolamā vēlētājus

Šodien sociālajos tīklos un citos interneta portālos plaši tiek apspriests video, kurā redzams Kasems, gānoties par pašvaldību vēlēšanu rezultātiem. Kasems izmanto lamuvārdus un velta tos gan politiskajiem konkurentiem, gan arī vēlētājiem.

Urbanovičs norāda, ka, uzzinot par «šo negadījumu», sazinājies ar SC Salaspils nodaļas vadītāju un uzdeva tuvākajā laikā izvērtēt šo gadījumu. Tuvākajā laikā notikšot sapulce, kurā tiks lemts par tālāko rīcību. Politiķis nenosauca sanāksmes precīzu laiku, bet solīja, ka plašsaziņas līdzekļu pārstāvji tiks informēti par rezultātu. Viņš norādīja, ka «šī jaunā izpildītāja priekšnesuma novērtējums aizņems (...) neilgu laiku».

Urbanovičs vienlaikus uzsvēra, ka vienpersoniski partijas vadītājs nevar kādu sodīt un SC stingri ievēro nodaļu suverenitāti. «Es nevaru izslēgt cilvēku no partijas un pat sodīt nevaru. Tas jādara tur uz vietas. Mēs, protams, varam labot to spriedumu, ko lems nodaļas biedri, mēs to varam padarīt gan stingrāku, gan vājināt,» skaidroja politiķis. «Es domāju, ka organizācijas biedri ir tikpat sašutuši kā es,» situāciju komentēja Urbanovičs, «man bija kauns.»

Kasems SC sarakstā Salaspilī startēja ar astoto numuru, saņemot 131 plusiņu. Vēl 44 vēlētāji šo deputāta kandidātu bija izsvītrojuši, Kasems palika 13.vietā un domē neiekļuva. Kopumā Salaspils novadā SC jaunajā sasaukumā pārstāvēs četri deputāti.

Kasems ir dzimis 1990.gadā, 2008.gadā pabeidzis Salaspils 2.vidusskolu un pašlaik ir students.

Komentāri (431)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu