Skatītāji izvēlas <i>netipisko</i> «Pelnrušķīti»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Norisinājies šova «Pelnrušķīte» fināls, kurā par šo titulu bija gatavas sacensties divas līdz finālam nonākušās pretendentes - Kristīne Teilāne un Alise Grišina. Fināla trijnieku noslēdza iepriekšējā raidījumā pašu meiteņu iebalsotā, viņuprāt titulam atbilstošakā dalībniece, Inese Kokareviča.  

Kamēr skatītāji varēja lemt dalībnieču likteni - kura kļūs par titula ieguvēju - ar savu telefonbalsojumu, raidījuma vadītājs Lauris Reiniks sarunājās gan ar finālistēm, gan izbalsotajām meitenēm, atceroties šova spilgtākos brīžus. 

Jau no pirmajiem balsošanas brīžiem bija skaidrs, ka galvenā cīņa norisināsies starp meitenēm, kuras šovā noturējās visilgāk - starp Kristīni un Alisi. Pelnrušķītes titulu un naudas balvu 5000 eiro apmērā saņēma Kristīne Teilāne. Kaut šova sākumā daudzi varbūt nevarēja iedomāties, ka par «Pelnrušķīti» varētu kļūt «Tumšā Kristīne» (kā viņu iesauca šovā), kura dienējusi zemessardzē, kura mīl melno krāsu un nav tik romantiska, tomēr finālā pierādījās pretējais. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu