Skatītākā Latvijas filma kinoteātros - «Dancis pa trim»

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šogad kinoteātros skatītākā Latvijas spēlfilma bijusi Arvīda Krieva filma «Dancis pa trim», kam seko animācijas filma «Lote un Mēnessakmens noslēpums» un «Kolka Cool», vēsta «Latvijas Avīze». 

No «Forum Cinemas» izplatītajām filmām skatītākā aizvadītajā gadā bijusi «Vāģi 2» - 76 000 skatītāju, «Karību jūras pirāti: Svešajos krastos» - 75 500 skatītāji, un «Rio» - 62 500 skatītāji, savukārt no «Acmefilm» izplatītajām filmām skatītākā bijusi «Paģiras 2» - 53 000 skatītāju, «Harijs Poters un nāves dāvesti. 2.daļa» - 48 000 skatītāju, un «Rītausma. 1.daļa» - 44 000 skatītāju. 
 
Visvairāk apmeklētie populārās mūzikas koncerti pēc avīzes ziņām pērn bijuši festivāls «Summer Sound Liepāja», kuru divu dienu laikā apmeklējuši ap 40 000 skatītāju, grupas «Instrumenti» koncertsērija Rīgā, Valmierā un Liepājā ar kopumā aptuveni 12 000 skatītāju un Raimonda Paula jubilejas koncerts «Arēnā Rīga» - ap 8000 skatītāju.
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu