Šķēpmetējai Palameikai trešā vieta Dimanta līgas posmā Parīzē (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Latvijas rekordiste šķēpmešanā Madara Palameika sestdien izcīnīja trešo vietu Parīzē notikušajā Dimanta līgas posmā.

Palameika labākajā metienā sasniedza 61,36 metrus tālu rezultātu. Latvietei tika ieskaitīti vēl divi metieni, kuri bija 56,50 un 56,56 metrus tāli.

Šajās sacensībās Palameiku apsteidza vāciete Kristina Obergfela un amerikāniete Kimberlija Mikle, kuras bija attiecīgi 64,74 un 64,35 metrus tālas. Turklāt Mikle sasniedza jaunu personisko rekordu.

Tikmēr septītajā vietā astoņu dalībnieču konkurencē palika vēl viena latviete Sinta Ozoliņa-Kovala, kura trijos mēģinājumos pārsniedza 55 metru robežu, tomēr tālākajā sasniedza vien 55,97 metrus.

Ar trešo vietu Palameika nopelnīja vienu punktu Dimanta līgas ieskaitē. Līdz ar to kopvērtējumā pēc četrām sacīkstēm latviete ar vienu punktu ieņem piekto vietu, bet ļoti pārliecinoša līdere ar maksimāli iespējamajiem 16 punktiem ir Obergfela.

No trim vadošajām Latvijas šķēpmetējām pie pasaules čempionāta A normatīva, kas ir 62,00 metri, pagaidām tikusi vienīgi Ozoliņa-Kovala.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu