Skolas svētki Brīvdabas muzejā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Brīvdabas muzejs

Skolas svētki «Skolai durvis atveram, vasarai - aizveram» Brīvdabas muzejā 2. septembrī plkst 12.00 - 16. 00.

Kopš 2002.g. Latvijas Etnogrāfiskajā brīvdabas muzejā notiek Pirmās skolas dienas svētki «Skolai durvis atveram, vasarai – aizveram», kas tiek rīkoti kā simboliskas atvadas vasarai un jaunā skolas gada sagaidīšanas svētki. Pasākums adresēts ģimenēm ar bērniem – esošajiem, bijušajiem un topošajiem skolēniem, portālu Apollo informēja Brigita Čikste, Latvijas Etnogrāfiskā brīvdabas muzeja Informācijas nodaļas vadītāja.

Skolas svētku programmā: interesantas un jautras stundas – nodarbības seno laiku skolā – boksterēšanā un vecās drukas lasīšanā, mālu veidošanā; dabaszinību un lauku dzīves stunda, satiekoties ar četrkājainajiem zemnieku sētas iemītniekiem – zirgiem, trušiem, arī ponijiem.

Savu vasarā trenēto izveicību un sportisko rūdījumu jaunie censoņi varēs pārbaudīt un atsvaidzināt latviešu lauku bērnu senajās spēlēs kopā ar muzejā populāro kokamatnieku un spēļu meistaru Aldoni Baldiņu, kā arī rāpjoties, kāpelējot, šļūkājot un piedaloties dažādās virvju atrakcijās.

Pusdienas būs iespējams paēst Priedes krogā un vasaras kafejnīcā «Pūnīte».

Nopērkams saldējums, piparkūkas, vafeles, našķi.

Ieejas maksa: Ls 1,50;

Studentiem, pensionāriem Ls 0,75;

Skolēniem Ls 0,50

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu