Skolēni pielaikos studentu kurpes LU

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: «Apollo»

Jau piekto gadu Latvijas Universitāte (LU) rīko akciju «Studenta kurpēs». Pasākuma ietvaros vidusskolas vecāko klašu skolēniem ir iespēja vienu dienu pavadīt kopā ar kādu augstskolas studentu skolēna izvēlētajā studiju programmā. Šogad studentu kurpes varēs pielaikot no 4. līdz 8.aprīlim, portālu «apollo» informēja Līva Pugoviča, Latvijas Universitātes Studentu serviss.

«Studenta kurpēs» sniedz iespēju skolēnam piedalīties lekcijās, semināros, laboratorijas darbos, kā arī iegūt citu vērtīgu informāciju, kas var noderēt studiju programmas izvēlē un sekmēt iekļaušanos studijās.

Piedalīšanās šajā pasākumā nozīmē iepazīties arī ar citiem studentu dzīves būtiskiem aspektiem, piemēram, dzīvošanu dienesta viesnīcās, darbību pašpārvaldēs un pašdarbības kolektīvos, kā arī citām aktivitātēm, par kurām students varēs pastāstīt no sava skatu punkta. Tā ir iespēja izzināt tieši no studentiem, ko nozīmē studijas konkrētajā programmā, kas tajās ir svarīgākais un kādas papildu iespējas tās sniedz. Kā atzinuši LU studenti, kuri pasākumā piedalījušies kā skolēni, «viena diena kopā ar studentu ir vērtīgāka par rakstisku teorētisko informāciju vai bukletu, lai cik veiksmīgs tas arī nebūtu.»

pieteikuma anketu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu