Skolēni var pildīt mājas darbus internetā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: CC Licence

Tagad skolotāja sastādītos darbus skolēniem vairs nevajag risināt burtnīcās. Tos ātrā un ērtā veidā var izpildīt portālā Uzdevumi.lv. Šī funkcionalitāte ir pieejama bez maksas visiem skolotājiem un skolēniem, portālu «Apollo» informēja Valerijs Ņikitins, SIA «Data Pro Grupa» projektu vadītājs.

Skolotājs portālā Uzdevumi.lv izveido pārbaudes darbu un nosūta saviem skolēniem. Par uzdoto darbu skolēns uzzinās savā e-pastā. Papildus E-klases skolēniem un vecākiem dienasgrāmatā būs automātiski ielikts ieraksts par mājās darbu ar aktīvu saiti uz paredzēto darbu. Skolēns, klikšķinot uz saites, kārto pārbaudes darbu internetā. Darbs katram skolniekam ir individuāls un tā vērtēšana notiek automātiskā režīmā.

Kādi ir ieguvumi?

1. Skolēna iesniegtās atbildes ir automātiski pārbaudītas.
2. Skolēns, pēc darba izpildīšanas, uzreiz zina, kāds ir rezultāts un kur ir pieļautās kļūdas.
3. Skolēns var pasūtīt iespēju redzēt katra uzdevuma skaidrojumu un risinājuma soļus.

Portālā Uzdevumi.lv mājas darbus veido jau 3 000 Latvijas skolotāju, kuri kopumā nedēļas laikā skolēniem nosūta vairāk kā 1 000 mājas darbu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu