Skolēnus aicina piedalīties konkursā «LabieDarbi.lv talismans» (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: zeevveez, CC BY-SA 2.0

Labdarības projekts LabieDarbi.lv, kurš ik mēnesi atbalsta uzņēmīgus Latvijas iedzīvotājus ceļā uz viņu sapņu realizāciju, līdz 4.novembrim aicina skolēnus būt radošiem un piedalīties zīmējumu konkursā «LabieDarbi.lv talismans».

Konkursa uzvarētājus - visaktīvākos un radošākos skolēnus- gaida vērtīgas balvas, tajā skaitā gada abonaments žurnālam «Ilustrētā Junioriem» vai «Ilustrētā Vēsture», informē Anete Mietule, «LabieDarbi.lv» jaunākā projektu vadītāja.

Zīmējumu konkursā aicināti piedalīties visi Latvijas vispārizglītojošo skolu skolēni no 1.-9.klase. Konkursa darbu jāiesniedz A4 vai A3 formātā, zīmētu ar zīmuļiem, krītiņiem, flomāsteriem, krāsām, vai jebkurā citā zīmēšanas tehnikā. Vērtējot konkursa darbus, primārais vērtēšanas kritērijs būs iesūtītā darba un radītā tēla - talismana, oriģinalitāte, kā arī atbilstība un sasaiste ar projekta LabieDarbi.lv būtību. Sīkāk ar projekta LabieDarbi.lv darbību, kā arī konkursa nolikumu iespējams iepazīties mājas lapā: www.LabieDarbi.lv.

http://www.draugiem.lv/labiedarbi.lv/),

Individuālos konkursa darbus līdz 4.novembrim jāsūta uz pasta adresi: Lielirbes iela 17a-8, Rīga, LV-1046, ar norādi «LabieDarbi.lv talismana konkursam» vai e-pastu info@labiedarbi.lv

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu