Foto: APOLLO

Šā gada 28.decembrī un 3.janvārī Aizkraukles novadā Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija (turpmāk - VARAM) sadarbībā ar Valsts reģionālās attīstības aģentūru organizē semināru ciklu skolotājiem «E-iespējas visiem», lai iepazīstinātu ar aktualitātēm e-pārvaldes jomā, portālu «Apollo» informēja Linda Tilta, Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas Sabiedrības informēšanas nodaļas pārstāve.

Semināra laikā dalībnieki tiks iepazīstināti ar jaunajiem valsts un pašvaldību iestāžu piedāvātajiem e-pakalpojumiem un to ērtākas izmantošanas iespējām portālā www.latvija.lv, kā arī informēti par E-prasmju nedēļu, kas norisināsies no 2012.gada 26. līdz 30.martam. Tāpat tiks skaidrota arī e-dokumentu izmantošana skolotāju ikdienas darbā.

Uz šo brīdi ir izveidoti vairāki aktuāli e-pakalpojumi, ko skolotāji varētu izmantot, papildinot mācību priekšmetu saturu ar jaunākajām aktualitātēm e-pārvaldes jomā.

Tāpat semināri ir plānoti 4.janvārī - Ķekavas novadā, 5.janvārī - Alsungas un Priekules novados, 6.janvārī - Riebiņu novadā, 10.janvārī - Alūksnes novadā un 12.janvārī - Tērvetes novadā.

Par dalību seminārā aicinām informēt iepriekš, rakstot uz e-pasta adresi: eprasmes@varam.gov.lv vai zvanot uz tālruņiem: 67770196, 67770436.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp