«Skonto» klubs atrod ģenerālsponsoru (3)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Par titulētā Latvijas futbola kluba «Skonto» ģenerālsponsoru kļuvusi Krievijas investīciju kompānija «SA-Futbola aģentūra», piektdien pavēstījušas abas iesaistītās puses.

Kā pēc līguma parakstīšanas izteicies kompānijas vadītājs Aleksejs Safonovs, «SA-Futbola aģentūra» pieturas pie stratēģijas, ka futbolam jābūt šķirtam no politikas un jāapvieno cilvēki.

«Sadarbība ar «Skonto» ir abpusēji izdevīga, tomēr man gribētos uzsvērt, ka galvenā vienošanās ideja ir, ka futbolam jābūt ārpus politikas,» izteicies Safonovs, kurš ir licencēts FIFA kategorijas aģents. «Pašlaik nav viegls laiks, bet mums gribētos, lai futbols vienotu cilvēkus.»

Tāpat Safonovs izteicās, ka aģentūra plāno palīdzēt Latvijas spēlētājiem iekārtoties ārzemju klubos, bet stažēties uz Latvijas meistarsacīkstēm dosies jaunie krievu futbolisti.

Kā ziņots, «Skonto» komandai ir ievērojamas finansiālās grūtības, tāpēc tā gandrīz netika pielaista pie starta jaunās sezonas virslīgas čempionātā, kā arī šogad nevarēs piedalīties UEFA Eiropas līgas turnīrā, kam tā bija kvalificējusies.

Jaunās sezonas Latvijas «SMScredit.lv Virslīgas» futbola čempionāta kopvērtējumā «Skonto» ar deviņiem punktiem četrās spēlēs pašlaik ieņem trešo vietu.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu