«Skonto» minimāla uzvara pār «Gulbene» futbolistiem

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Rīgas «Skonto» komanda Latvijas virslīgas futbola čempionāta sestās kārtas spēlē svētdien ar rezultātu 1:0 (1:0) uzvarēja «Gulbene» vienību.

Vienīgos vārtus 40. minūtē guva Lietuvas izlases uzbrucējs Tads Labuks.

Šī spēle notika «Skonto» stadionā, bet tās saimniece skaitījās «Gulbene», jo laukums Gulbenes stadionā vēl nav gatavs spēļu uzņemšanai.

Kā ziņots, šomēnes abas komandas savā starpā tikās arī Latvijas kausa pusfinālā un arī toreiz «Skonto» izcīnīja smagu uzvaru ar rezultātu 1:0.

Sestās kārtas centrālajā spēlē svētdien Daugavpils «Daugava» savā laukumā cīnījās neizšķirti 0:0 (0:0) ar «Liepājas metalurgs» komandu, bet kopvērtējumā daugavpiliešus panāca «Ventspils» futbolisti.

Tikmēr «Ventspils» tika pie pārliecinošākās uzvaras virslīgā šosezon, ar 6:1 (4:0) izbraukumā sagraujot sacensību debitantus «Metta»/LU.

Ceturtajā dienas spēlē «Jūrmala» ar rezultātu 2:0 (0:0) izbraukumā pārspēja «Jelgavu». Rezultātu 57. minūtē ar tālsitienu atklāja Vitālijs Rečickis, bet 20 minūtes vēlāk to dubultoja Vadims Žuļevs.

Kā ziņots, pirmā šīs kārtas spēle notika sestdien, kad vēl viena sacensību debitante JPFS/FK «Spartaks» izbraukumā ar rezultātu 2:1 (0:1) uzvarēja Rīgas «Daugavas» komandu.

Kopvērtējuma augšgalā atrodas Daugavpils «Daugava» un «Skonto» komandas, kas izcīnījušas pa 11 punktiem attiecīgi piecās un sešās spēlēs, bet pa deviņiem punktiem četros mačos ir «Ventspils» un Liepājas metalurga» futbolistiem.

JPFS/FK «Spartaks» ar deviņiem punktiem sešās spēlēs atrodas piektajā vietā, Rīgas «Daugava» iekrājusi septiņus punktus, kamēr «Jūrmalas» vienības kontā ir seši punkti.

Astoto vietu ar četriem punktiem ieņem «Jelgava», «Metta»/LU komandas kontā trīs punkti, bet «Gulbene» ar diviem punktiem ieņem pēdējo, desmito, pozīciju.

Šīs sezonas virslīgas čempionātā piedalās desmit komandas, kas aizvadīs četru apļu turnīru.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu