«Skonto» no Splitas atgriežas ar 0:2

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: skontofc.lvFoto:

UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas otrās kārtas pirmajā spēlē šovakar Rīgas «Skonto» futbolisti viesos ar 0:2 piekāpās Horvātijas klubam Splitas «Hajduk».

Pirmajā puslaikā laukuma saimniekiem piederēja pārsvars, tomēr arī «Skonto» futbolistiem bija pāris izdevības. Bet mača 34. minūtē «Hajduk» komandas uzbrucējs Ante Vukušičs pārspēja Germanu Māliņu, atklājot spēles rezultātu. Otrajā puslaikā mājiniekiem izdevās dubultot pārsvaru, kad spēles 58. minūtē precīzi sita pussargs Dinko Trebotičs.

Abu komandu atbildes spēle notiks tieši pēc nedēļas, 26. jūlijā, bet kvalifikācijas trešajā kārtā iekļūs uzvarētāji divu spēļu summā. Kvalifikācijas trešās kārtas uzvarētāji iekļūs play-off kārtā, kuras spēcīgākās komandas kvalificēsies Eiropas līgas apakšgrupu turnīram.

Atgādinām, ka Rīgas «Skonto» futbolistiem UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas pirmā kārta bija brīva un komanda turnīrā iesaistījās no otrās kārtas.

Ceturtdienas vakarā UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas otrās kārtas pirmo spēli aizvadīja arī «Liepājas metalurgs», kas savā laukumā cīnījās neizšķirti 2:2 ar Polijas klubu Varšavas «Legia».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu