«Skonto»: Pertija ar darbu ir pierādījis, ka ir augsta līmeņa speciālists (4)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Futbola kluba «Skonto» jaunais galvenais treneris Tamazs Pertija pastāstījis par pievienošanos pazīstamajai komandai un uzsvēris, ka viņam darbs ar titulēto klubu ir jauns izaicinājums.

Kā ziņots, gruzīnu speciālists apstiprināts par galveno treneri «Skonto» klubā, bet līdzšinējais komandas vadītājs Marians Pahars turpmāk vadīs Latvijas U-21 izlasi.

«Skonto» ir visas Baltijas futbola titulētākais klubs un flagmanis. Komandai vienmēr ir bijuši visaugstākie mērķi, komandā šajos laikos ir sagatavoti daudzi augsta līmeņa futbolisti, kluba sistēma sevi ir pierādījusi, tāpēc man ir liels gods, ka man uzticēta tik izcilas komandas vadīšana,» izteicās Pertija.

«Manā karjerā tas būs jauns izaicinājums un ceru nepievilt kluba vadību un līdzjutējus. Protams, «Skonto» vienmēr ir bijis viens mērķis - tas ir Latvijas čempionu tituls, un tāds tas būs arī jaunajā sezonā un centīšos komandai palīdzēt izcīnīt titulu.»

Tikmēr «Skonto» prezidents Vladimirs Koļesņičenko par bijušo treneri sacīja: «Esam priecīgi, ka Pahara darbs ir novērtēts un vēlam veiksmi karjeras nākamajā posmā. Prieks, ka Pahars nenobijās un palīdzēja «Skonto» komandai sarežģītā situācijā, uzņemoties galvenā trenera pienākumus brīdī, kad komandā ienāca daudzi gados jauni spēlētāji. «Skonto» kluba durvis vienmēr viņam būs atvērtas un ceram, ka kādreiz viņš atgriezīsies galvenā trenera amatā.»

«Pertija ar savu darbu jau ir pierādījis, ka ir augsta līmeņa speciālists. Ticam, ka viņa vadībā «Skonto» spēs sasniegt visaugstākos mērķus, kādi komandai tiek izvirzīti pirms katras sezonas,» uzsvēra Koļesņičenko.

Jau vēstīts, ka 2009. gada oktobrī toreizējais Daugavpils «Dinaburg» treneris Pertija un prezidents Oļegs Gavrilovs no Latvijas futbola dzīves tika diskvalificēti uz mūžu saistībā ar spēļu rezultātu ietekmēšanu.

Vēlāk Latvijas Futbola federācijas (LFF) Disciplinārā komisija (DK) vienbalsīgi nolēma mainīt šo lēmumu, kā rezultātā Pertijam tika piespriesta nosacīta diskvalifikācija līdz 2010. gada 1. jūnijam.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu