«Skonto» šogad bez zelta, «Ventspils» tuvu pirmajai vietai

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Svarīgas uzvaras cīņā par Latvijas virslīgas futbola čempionāta medaļām trešdien izcīnīja «Ventspils» un Daugavpils «Daugavas» komandas.

Pašreizējā turnīra līdervienība «Ventspils» ar rezultātu 2:1 (0:1) izbraukumā pieveica «Jelgavas» komandu.

Pirmie rezultātu atklāja laukuma saimnieki, kad mača 12.minūtē vārtus guva Vladislavs Kozlovs. Otrā puslaika sākumā Igors Savčenkovs panāca izlīdzinājumu, bet uzvaru ventspilniekiem nodrošināja Vadims Jančuks, kurš «Jelgavas» vārtsargu Marku Bogdanovu pārspēja 75. minūtē.

Tikmēr «Daugavas» komanda savā laukumā ar 2:1 (1:0) pieveica «Jūrmala-VV» futbolistus.

Centrālajā šīs kārtas spēlē «Liepājas metalurgs» savā laukumā nocīnījās bezvārtu neizšķirti 0:0 (0:0) ar pagājušās sezonas čempionvienību «Skonto».

Pēc šāda iznākuma «Skonto» oficiāli zaudēja izredzes uz titula aizstāvēšanu, kamēr «Liepājas metalurgs» sev krietni sarežģīja iespēju pacīnīties par šīs sezonas čempionu titulu.

Čempionāta kopvērtējumā trīs kārtas pirms sezonas noslēguma šobrīd līderpozīcijā ar 66 punktiem 29 mačos atrodas «Ventspils», bet tai ar 64 punktiem 30 spēlēs seko «Liepājas metalurgs».

Par diviem punktiem mazāk ir «Daugavas» futbolistiem, kas aizvadījuši 30 cīņas, bet «Skonto» ar 53 punktiem 29 spēlēs atrodas ceturtajā pozīcijā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu