«Skonto» uzvar Liepājā, «Jelgava» negaidīti pieveic «Ventspili»

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Latvijas virslīgas čempionāta 15. kārtas spēlēs trešdien uzvaras izcīnīja Rīgas «Skonto» un FK «Jelgava».

Pagājušās sezonas čempionvienība «Skonto» izbraukumā ar 1:0 (0:0) pieveica «Liepājas metalurga» komandu. Vienīgos vārtus aizvadītā mača 85. minūtē guva «Skonto» turkmēņu pussargs Ruslans Mingazovs.

Tikmēr vēl vienā trešdienas spēlē negaidītu uzvaru izcīnīja FK «Jelgava» komanda, kas savā laukumā ar 2:0 (1:0) apspēlēja turnīra līdervienību FK «Ventspils», sagādājot tai pirmo zaudējumu šīs sezonas virslīgas čempionātā. Uzvarētājiem šajā spēlē abus vārtus guva Vladislavs Kozlovs, precīzi sitot 26. un 50. minūtē.

Kopvērtējumā pašlaik līderpozīcijā ar 34 punktiem 13 spēlēs ir FK «Ventspils» komanda, bet tai ar 30 punktiem 14 cīņās seko «Daugava». «Liepājas metalurgs» ar 28 punktiem 14 spēlēs ir trešajā vietā, bet «Skonto» futbolisti 13 mačos tikuši pie 25 punktiem, ieņemot ceturto pozīciju.

FK «Jelgava» ar 17 punktiem 14 spēlēs pakāpās uz piekto pozīciju, tai ar 16 punktiem 13 mačos seko FK «Gulbene», bet septīto pozīciju ar 12 punktiem 13 mačos ieņem FK «Jūrmala». FK «Jūrmala-VV» vienība tikusi pie astoņiem punktiem 13 spēlēs, bet «Olimpa» kontā ir divi punkti 13 mačos.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu