«Skonto» uzvar Ventspilī, līderu cīņa saasinās

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Latvijas virslīgas čempionāta 18. kārtas spēlē ceturtdien pagājušās sezonas valsts čempioni Rīgas «Skonto» izbraukumā ar 1:0 (0:0) izbraukumā pieveica čempionāta līderus FK «Ventspils».

«Ventspilnieki» nespēja uzvarēt jau ceturtajā mačā pēc kārtas un šajā laikā līdervienība izcīnījusi tikai vienu punktu. Aizvadītajā cīņā vienīgos vārtus pēc kuriozas epizodes otrā puslaika vidū guva Renārs Rode.

Tikmēr citā 18. kārtas spēlē FK «Gulbene» savā laukumā nospēlēja neizšķirti 0:0 (0:0) ar «Liepājas metalurga» futbolistiem.

Līdz ar to «liepājnieki» «Gulbenes» komandu šosezon vēl nav spējusi uzvarēt - pirmā apļa mačā FK «Gulbene» negaidīti izcīnīja uzvaru izbraukumā ar 2:1.

Atlikušajās 18. kārtas spēlēs svētdien «Olimps» tiksies ar FK «Jelgava», bet Jūrmalas pilsētas derbijā «Jūrmala-VV» tiksies ar FK «Jūrmala».

Kopvērtējumā pēc šiem mačiem FK «Ventspils» komanda ar 35 punktiem 16 spēlēs saglabāja līderpozīciju, bet tai seko Daugavpils «Daugava», «Liepājas metalurgs» un «Skonto», kuras visas izcīnījušas pa 32 punktiem 16 cīņās.

FK «Jelgava» ar 20 punktiem 15 cīņās ieņem piekto vietu, tai ar 18 punktiem seko FK «Gulbene», bet septīto pozīciju ar 16 punktiem 15 cīņās ieņem FK «Jūrmala». «Jūrmala-VV» tikusi pie 11 punktiem 15 spēlēs, bet «Olimpa» kontā ir divi punkti.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu