Skudra: Jaunie kļūdās mazāk nekā pieredzējušie hokejisti (16)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Hcsibir.ru

Bijušais Latvijas izlases vārtsargs un tagadējais Ņižņijnovgorodas «Torpedo» galvenais treneris Pēteris Skudra sarunā ar šo rindu autoru dalījās pārdomās par Latvijas hokeja izlases sniegumu pasaules čempionātā Helsinkos.

Skudra klātienē vēro pasaules čempionāta spēles un Latvijas izlases sniegumu ir redzējis vairākkārt. Viņš norāda, ka sastāvā pietrūkst vairāki spēlētāji, kuri varētu pastiprināt izlases spēli.

«Trūkst vairāku spēlētāju, kuri noteikti pastiprinātu izlasi. Piemēram, Mārtiņš Karsums, Miķelis Rēdlihs un Oskars Bārtulis,» teic Skudra.

Viņš saka, ka izlase nespēlē slikti, taču klibo tehniskais izpildījums. Čaļi cīnās, sastāvā ir vairāki gados jauni hokejisti, taču uz citu izlašu fona var redzēt, ka tehniski atpaliekam meistarībā. Viņš arī piebilst, ka jaunie hokejisti, kā, piemēram, Ralfs Freibergs un Zemgus Girgensons, kļūdās mazāk kā pieredzējušie spēlētāji.

Latvijas izlasē šajā pasaules čempionātā vārtus sargājuši visi trīs pieteiktie vārtsargi - Edgars Masaļskis, Māris Jučers un Kristers Gudļevskis. Skudra uzskata, ka nav obligāti jābūt izteiktam pirmajam numuram.

«Ir labi, ka ir šāda situācija, vārtsargu starpā ir konkurence. Treneru korpusā ir lielisks vārtsargu treneris Artūrs Irbe, kurš noteikti zina, kā ar vārtsargiem jāstrādā.»

Tikmēr par savu darbu Skudra izsakās, ka «Torpedo» komanda gandrīz pilnībā ir nokomplektēta un pasaules čempionātā atrast jaunus spēlētājus neesot nemaz tik vienkārši.

«Jau pirms turnīra bijām tikuši skaidrībā ar sastāvu un varbūt meklējam vēl vienu spēlētāju. Runas par to, ka uz «Torpedo» pārnāks Artūrs Kulda? Tās ir tikai un vienīgi baumas,» atbildēja treneris.

Komentāri (16)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu