Šlēgelmilhs Vācijas F-3 čempionāta posmā Nirburgringā 1.braucienā izcīna 7.vietu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas autosportists Haralds Šlēgelmilhs sestdien Vācijas F-3 čempionāta septītā posma pirmajā braucienā 24 dalībnieku konkurencē izcīnīja septīto vietu.

Šlēgelmilhs, kurš pārstāv «HS Technik" komandu, finišēja nākamajā pozīcijā aiz sava komandas biedra, brazīlieša Rafaela Suzuki, un no brauciena uzvarētāja, «Van Amersfoort" vienības beļģu pilota Laurensa Vanthūra, atpalika 43,445 sekundes.

Jau ziņots, ka pirmo braucienu latvietis uzsāka no piektdien pirmajā kvalifikācijas braucienā izcīnītās astotās starta pozīcijas.

Šodien plkst.13.55 pēc Latvijas laika Nirburgringas trasē tiks aizvadīts arī šī posma otrais brauciens, kurā Šlēgelmilham pienākas otrajā kvalifikācijas sesijā izcīnītā ceturtā starta vieta.

Jau ziņots, ka Šlēgelmilhs Vācijas F-3 čempionātā atgriezās pirms divām nedēļām notikušajā sestajā posmā, uz kuru viņu uzaicināja «HS Technik» komanda. Šajā posmā latvietis pirmajā braucienā izcīnīja sesto vietu, bet otrajā nokļuva uz goda pjedestāla otrā augstākā pakāpiena.

Vācijas F-3 čempionātā kopumā šajā sezonā tiks aizvadīti deviņi posmi.

Kā ziņoja LETA, Šlēgelmilhs šajā čempionātā startēja jau 2006.gadā, gūstot trešo vietu absolūtajā vērtējumā, kā arī uzvarot «Trophy» kausa ieskaitē un debitantu vērtējumā. Savukārt pagājušajā gadā šajā čempionātā startēja latviete Karlīna Štāla.

Tāpat Šlēgelmilhs un viņa menedžeris turpina iet pretī sezonas galvenajam mērķim - startam «World Series by Renault» čempionātā. Braucējs jau ir savācis diezgan lielu naudas summu. Līdz šā čempionāta beigām vēl atlikuši trīs posmi, bet nav zināms, vai braucējs visos startēs.

Šis ir kļuvis par ceturto sacīkšu seriālu, kurā Šlēgelmilhs šogad piedalījies. Sākotnēji latvietis vienu posmu paspēja nobraukt «Atlantic Championship» seriālā ASV, kur izcīnīja ceturto vietu, pēc tam viņš piedalījās prestižā «World Series by Renault» čempionāta pirmajā posmā. Šajās sacensībās pirmajā braucienā latvietis finišēja 16.vietā, bet otrajā izstājās, kaut arī pēc lietus sākšanās viņam veiksmīgas pitstopu stratēģijas dēļ bija cerības pakāpties uz ļoti labu vietu.

Divus posmus, pārstāvot divas dažādas komandas, latvietis nobrauca arī «Formula Masters» čempionātā, kurā viņš brauca jau pagājušajā sezonā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu