Slepkava vēlas «sākt karu Londonā»; drosmīga sieviete stājas viņam ceļā (81)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:Reuters/Scanpix

Lielbritānijas mediji ziņo par kādu drosmīgu sievieti, kas ceturtdien nežēlīgās slepkavības laikā Londonā centusies uzsākt pārrunas ar noziedzniekiem.

48 gadus vecā Ingrīda Loijo - Keneta, pa autobusa logu pamanīja uz ielas nogalinātā karavīra līķi un izlēca no autobusa, lai pārbaudītu viņa pulsu, bet pēc tam uzrunāja slepkavas.

Viens no viņiem paziņoja, ka vēloties «sākt karu Londonā», uz ko sieviete esot atbildējusi: «Pagaidām tie esat tikai jūs pret daudziem cilvēkiem, jūs zaudēsiet».

Sieviete stāsta, ka, ieraugot pa logu vīrieša līķi un sadauzītu automašīnu, nospriedusi, ka noticis ceļu satiksmes negadījums. Viņa tuvojusies nogalinātajam, taču viens no slepkavām pavēlējis viņai neiet tuvāk.

«Es redzēju miesnieka nazi un cirvi, kas mirka asinīs,» stāsta sieviete, kas pieņēmusi lēmumu uzsākt sarunu ar noziedznieku, lai viņu nomierinātu.Sieviete, kas pēc profesijas ir skolotāja, atzinusi, ka nav speciāli apmācīta, kā rīkoties šādās situācijās.

«Viņš likās visparastākais puisis, kurš man šķita satraukts, viņš nebija narkotiku vai alkohola iespaidā,» atzīst Loijo - Keneta.

Vīrietis paskaidrojis, ka nogalinājis karavīru, jo «šī ir atriebība par musulmaņu slepkavībām».

Sieviete skaidrojusi, ka notikuma vietas tuvumā atradušās arī sievietes ar bērniem, tāpat nospriedusi - labāk es, nekā bērni.

Vēlāk tviterī parādījās fotogrāfijas, kurās aculiecinieki bija iemūžinājuši sievietes centienus «vest pie prāta» noziedzniekus.

Jau ziņots, ka Londonas dienvidaustrumos trešdien divi ar mačeti bruņoti vīrieši nogalināja kādu cilvēku, kurš saskaņā ar izskanējušo informāciju bijis karavīrs.

Komentāri (81)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu