Slimību cēloņi. Ezotēriskās medicīnas noslēpumi (49)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: http://www.flickr.com/photos/ocean_of_stars/

Nav saskaitāmi slimību cēloņi, bet zinātnei te jāievieš skaidrība. Vienlaicīgi jāņem vērā visas planētas dzīves kārtība. Pētot slimības, uzmanība jāpievērš garīgajam un fiziskajam virzienam.

Tāpat arī videi ir sava ietekme, jo grupas aura atstāj spēcīgu ietekmi uz jūtīgu organismu.

Mēs bieži esam dzirdējuši, ka labākie ļaudis Smalkajā Pasaulē it kā aiziet pirmie, un ka epidēmijas aizrauj daudzas jūtīgas personības. Šo parādību jāpēta, jo ne vienmēr psihiskās enerģijas trūkums kļūst par cēloni saslimšanai.

Garīgu infekciju mikrobi, kuri piesārņo telpu, apgrūtina tieši jūtīgus organismus, kuriem piemīt lielas psihiskas enerģijas rezerves. Var pavērot, kā slimības bieži atrisina dzīves drāmas samilzušos kritiskos momentus, un bieži vien trešais gars uzņemas smagumu, kurš sakrājies visapkārt, un labprātīgi un saspringti to nes.

Ārstiem ļoti uzmanīgi jāizmeklē apkārtējie apstākļi, kas veidojas pirms saslimšanas, jo tā var atrast cēloni daudzām saslimšanām.

Cilvēce pati radījusi un pavairojusi savas slimības. Domātājs teica: «Daba neprasa tādas ciešanas, kurām cilvēks sevi nolēmis. Pat dzemdībām jābūt nesāpīgām, un dažas sievietes to spēj pierādīt.

Taču daudzas paaudzes ir parūpējušās, lai ienestu dzīvē visdažādākās slimības. Nav viegli iedomāties, cik paaudžu vajadzēs, lai no tām atbrīvotos. Ne tikai ārstiem, bet visiem cilvēkiem jāvienojas visu slimību likvidēšanā».

«Nav saprātīgi domāt, ka Dievs slimības lēmis kā sodu. Nevar domāt, ka Augstākie Spēki ciešanām varētu pakļaut vainīgos un nevainīgos. Taču skaidrs, ka paši cilvēki ar neatturību un netīrību radīja lipīgas slimības»…

Slimību parādības var izprast kā cilvēciskas vielas injekciju. Uzkrītoši tas, ka cilvēki ar attīstītu apziņu bieži slimo. Galvassāpes, zobu sāpes, acu un ekstremitāšu slimības attiecas uz psihiskām jomām. Jūs to jau sen esat dzirdējuši. Vēzis, dilonis, aknu un liesas slimības, arī sirds paplašināšanās – tas viss atkarīgs no nelīdzsvarotiem psihiskajiem centriem. Tikai psihiskās enerģijas pielietošana var pasargāt labākos cilvēkus. Citādi viņi kā sūkļi uzsūc cilvēces ekscesus…

Pat fiziskās saslimšanās meklējiet psihisku cēloni. Pasaules tautas par šīm parādībām zina daudz teicienu: «sirds dēļ acis satumsa», vai «no sasprindzinājuma zobus zaudēju», vai «doma krūtīs iecirtās». Saprātīgs ārsts ieraudzīs grūti ārstējamu slimību garīgā stāvoklī. Var apgalvot, ka jebkura slimība beidzas ātrāk, ja to neuztur psihisks cēlonis…

Terapija svarīga visos gadījumos. Zemes slimībām jābūt terapijai. Nav iespējams cilvēkiem iedot panaceju, ja nebūs attīrīti dzīves apstākļi. Cilvēki ilgojas atbrīvoties no vēža, šī garīgā skorpiona, taču neko nedara, lai to atvairītu.

Jūs jau ziniet, ka jums pasniegtais ir labākais līdzeklis pret vēzi, bet tam jāpievieno veģetāra diēta, jāizslēdz alkohols un smēķēšana. Taču cilvēki nevēlas atteikties no visām kaitīgajām pārmērībām un gaida, kamēr skorpions iedzels. Tāpat vairojas arī citas briesmīgas slimības, jo tumsas vārti tām atvērti.

Psihiskās enerģijas nenovērtēšana kļūst par daudzu slimību cēloni!

Jūs sūdzaties par aknām? Tad pārbaudiet savas domas!

Piezīme: Tematiski izraksti par veselību un medicīnu no «Dzīvās Ētikas Mācības», no H. Rērihas vēstulēm un J.Blavatskas «Slepenās doktrīnas».

Komentāri (49)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu