Slimnīcā miris avārijā pie Pļaviņām cietušais; citā avārijā pieci cietušie (2)

BNS
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Slimnīcā sestdien miris avārijā pie Pļaviņām cietušais vīrietis, aģentūru BNS informēja Valsts policijas pārstāve Sintija Virse.

Tādējādi šajā avārijā ir divi bojāgājušie. Piektdienas vakarā uz šosejas Rīga - Daugavpils 112.kilometrā notika smaga avārija - sadūrās divas automašīnas - «VW Touareg» un «Opel Vectra». No gūtajām traumām notikuma vietā bojā gāja 1977.gadā dzimušais «Opel» vadītājs, bet 1968.gadā dzimušais pasažieris ar dažādām traumām nonāca slimnīcā. Ārstniecības iestādē tika nogādāts arī džipa vadītājs - 1980.gadā dzimis vīrietis, kurš no gūtajām traumām nomiris, informē policija.

Savukārt sestdien Latgalē, Daugavpils novada Medumu pagastā autovadītāja nenovaldīja stūri, kā rezultātā auto nobrauca no ceļa un apmeta vairākus kūleņus. Slimnīcā nonāca pieci cilvēki - 1971.gadā dzimusī vadītāja, divi 1967.gadā dzimuši vīrieši, 1966.gadā dzimusī sieviete un 1931.gadā dzimusī sieviete. Ceļu satiksmes negadījums notika pēc desmitiem vakarā.

Divi cietušie ir avārijā Ādažos. Negadījumā, kas reģistrēts pēc pusnakts, cieta divi 1990.gadā dzimuši vīrieši, kuri bija alkohola reibumā. Viens no viņiem nonācis slimnīcā. Jauniešu auto iebrauca kokā. Policija skaidro, kurš no viņiem ir bijis pie stūres.

Sestdien Latvijā reģistrēti 57 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 20 cilvēki.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu