Smagā metāla festivāla organizētāji izsaka bīskapam pateicību par «atbalstu»

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Austrijas smagā metāla festivāla «Extremefest» organizētāji pirmdien izteikuši pateicību par «atbalstu» vietējam bīskapam, kurš aicinājis ticīgos aizlūgt par festivāla dalībnieku dvēselēm.

Organizatori arī aicinājuši bīskapu apmeklēt šo festivālu, lai pārliecinātos par savu uzskatu pareizību vai, gluži pretēji, mainītu tos.

«Mēs esam pateicīgi par jebkāda veida atbalstu, un tādēļ esam ļoti priecīgi, ka eparhijas bīskaps Klauss Kings ir aicinājis uz kopīgu lūgšanu par mūsu pasākumu,» savā sociālā tīkla «Facebook» kontā ne bez izsmiekla paziņojuši «Extremefest» organizētāji.
Kings pagājušo ceturtdien aicināja aizlūgt par cilvēkiem, kuri gatavojas piedalīties smagā metāla festivālā, kas no 5. līdz 7.jūlijam norisināsies Sanktpeltenē, Austrijas ziemeļos.

«Mēs esam priecīgi, ka Kinga kungs ķēries pie kritikas caur miermīlīgiem līdzekļiem, kas katoļu baznīcas vēsturē ne vienmēr tā bijis,» teikts organizatoru paziņojumā.

«Šis bīskaps (..) ir sirsnīgi aicināts uz mūsu festivālu, lai viņš var gūt apstiprinājumu savam viedoklim vai pat atteikties no tā,» piebilda organizatori.

Austrijas Katoļu baznīcas ziņu aģentūra «Kathpress» ceturtdien citēja bīskapa teikto, ka viņam neesot iebildumu pret roka koncertiem, bet esot žēl, ka konkrēto festivālu raksturo agresīvi grupu nosaukumi, kas saistās ar asinīm, nāvi un vardarbību.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu