Smagu kritienu treniņā piedzīvo austriešu kalnu slēpotājs Šeibers

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Austriešu kalnu slēpotājs Mario Šeibers ceturtdien piedzīvoja smagu kritienu nobrauciena treniņbraucienā pirms Šamonī paredzētā Pasaules kausa izcīņas posma.

27 gadus vecais Šeibers nobrauciena laikā zaudēja kontroli pār slēpēm un krita, ar lielu ātrumu ietriecoties drošības tīklā.

Pēc kritiena sportists bija smagi sasitis seju, kā arī bezsamaņā un ar helikopteru tika nogādāts tuvējā slimnīcā.

Austrijas kalnu slēpošanas komandas ārsts Martins Grubers atklāja, ka Šeibers bezsamaņā bijis trīs minūtes un ka viņš nav guvis nopietnus savainojumus.

«Labās ziņas ir tās, ka galvas smadzenēs nav asiņošana,» teica ārsts. «Viņa mugura, galvaskauss, rokas un kājas arī nav cietušas.«

Ārsts pastāstīja, ka slēpotājs ir salauzis degunu un labo atslēgas kaulu.

Jau vēstīts, ka Šeibera komandas biedrs Hanss Grugers aizvadītajā nedēļā arī piedzīvoja smagu kritienu nobrauciena treniņbraucienā pirms Austrijas pilsētā Kicbīelē paredzētā Pasaules kausa izcīņas posma.

Grugers guva nopietnas galvas traumas un viņu vajadzēja iemidzināt mākslīgajā komā. 25.janvārī viņš tika pamodināts no mākslīgās komas un turpina atlabt.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu