Šmēdiņš turpmāk spēlēs kopā ar Samoilovu (66)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Latvijas pludmales volejbolisti Jānis Šmēdiņš un Aleksandrs Samoilovs turpmāk spēlēs kopā, «diena.lv» pastāstījis Šmēdiņš.

Jau pēc Londonas olimpiskajām spēlēm, kurās Šmēdiņš un Mārtiņš Pļaviņš izcīnīja bronzas medaļas, nebija skaidrības par dueta turpmāko likteni, jo sadarbība bija plānota tikai līdz olimpiskā cikla beigām.

«Es domāju, ka pēdējā sezonā sasniegtais jau bija mūsu maksimums un pat pāri tam. Katru gadu gan kādā turnīrā izdevās «izspridzināt», tomēr Pasaules kausos regulāri bijām tajās 9. un 17. vietās,» lēmumu pamato Šmēdiņš. «Gribas pamēģināt citādāk un redzēt, kāds būs rezultāts ar citu partneri. Tad jau redzēs - sanāk vai nesanāk.»

Pļaviņa un Šmēdiņa treneris Aigars Birzulis uzskata, ka pāris sevi vēl nebija izsmēlis, tomēr norāda, ka Šmēdiņa un Samoilova duets varētu būt ļoti interesants.

«Tas ir viens no pāru variantiem, par kādu var tikai sapņot. Klasiskais pludmales volejbola variants ir ar izteiktu bloķētāju un aizsargu, taču viņi abi var spēlēt šādā pozīcijā. Tas ir tuvu ideālām, taču, kā būs īstenībā, tiešām neņemos spriest,» «diena.lv» citēts Birzulis.

Tikmēr par Pļaviņa jauno pārinieku pagaidām skaidrības neesot. «Ar vienu ir runāts konkrēti, par diviem domājam. Ziemas laikā mēģināšu saprast, ko katrs no viņiem var,» piebilst Birzulis.

Komentāri (66)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu