Smukulis Kataras daudzdienu velobrauciena kopvērtējumā ierindojas 89.vietā (3)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Latvijas riteņbraucējs Gatis Smukulis piektdien noslēdza Kataras daudzdienu velobraucienu (UCI kat.2.HC) ar kopvērtējumā ieņemtu 89.vietu.

Krievijas komandu «Katjuša» pārstāvošais Smukulis 113,5 kilometrus garo pēdējo, sesto, posmu noslēdza ar iegūtu 74.vietu, pabeidzot to lielajā grupā aiz uzvarētāja francūža Arno Demāra (FDJ), kurš finišēja pēc divām stundām 45 minūtēm un sešām sekundēm.

Lielajā grupā finišēja 109 sportisti, bet otrais finiša spurtā palika itālis Daniele Benati («Saxo-Tinkoff»). Tikmēr trešajā vietā ierindojās austriešu sportists Bernhards Eisels («Sky»).

Pirms tam latvietis teicamu rezultātu demonstrēja otrajā posmā, ierindojoties 16.vietā, un trešajā posmā ar atsevišķu startu, kurā izcīnīja 23.pozīciju.

Kopvērtējumā pēc sešiem posmiem pirmo vietu sacensībās izcīnīja nīderlandietis Nikijs Terpstra («Omega Pharma-Quick Step»), kurš par 17 sekundēm apsteidza savu komandas biedru Tomu Būnenu no Beļģijas. Savukārt Smukulis kopvērtējumā ierindojās 89.pozīcijā, no līdera atpaliekot 18 minūtes un 52 sekundes.

Pērn par Kataras daudzdienu velobrauciena uzvarētāju kļuva slavenais brits Marks Kavendišs.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu