Šo ceturtdien demonstrēs dokumentālo filmu «Latvijas faili. Latvijas melnā diena» (12)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Pieminot bojāgājušos un cietušos, šajā ceturtdienā tiks piedāvāta dokumentālā filma «Latvijas faili. Latvijas melnā diena», piektdien gaidāms labdarības vakars «Cerību un spēku meklējot» ar Latvijā un pasaulē zināmu mūziķu piedalīšanos. 

Zaudējuma bēdas ir milzīgas. Visiem. Katrs var palīdzēt tās pārvarēt ar to, ko prot vislabāk. Ar labu vārdu, ar būšanu līdzās. MTG TV Latvijā kolektīvs kopā ar visiem Latvijas iedzīvotājiem skumst un piemin 21.novembra traģēdiju Zolitūdē. Pieminot bojāgājušos un cietušos, šajā piektdienā kanālos TV3, LNT un TV5, sadarbībā ar «ziedot.lv», gaidāms labdarības vakars «Cerību un spēku meklējot» ar Latvijā un pasaulē zināmu mūziķu, komponistu un mākslinieku piedalīšanos.

Koncerta laikā ikviens tiks aicināts ziedot un visi līdzekļi, tostarp kas iegūti par koncerta biļetēm, tiks ziedoti 21.novembra traģēdijā cietušajiem. Pašlaik norit intensīvs darbs pie koncerta norises un plānots, ka tas notiks 29.novembrī 21:00 Arēnā Rīga, tajā piedalīsies dažādi mūziķi - Lauris Reiniks, Aija Andrejeva ar Kārli Lāci, Ieva Kerēvica, Marts Kristians Kalniņš, Olga Rajecka, grupas «Astr’n’out», «Musiqq» un daudzi citi. Šobrīd norit intensīvs darbs pie koncerta norises, tādēļ informācija tiks papildināta.

Latvijas melnā diena

Dienu pirms labdarības vakara «Cerību un spēku meklējot», kanāls LNT piedāvās dokumentālo filmu Latvijas faili. Latvijas melnā diena. 28.novembra vakarā 21:15 filmas ietvaros ikvienam LNT skatītājam būs iespējams ielūkoties dziļāk šajā traģiskajā dienā un garajās dienās, kas sekoja pēc tās. Ugunsdzēsēji, mediķi, jaunie kadeti, policisti, brīvprātīgie un daudzi citi, no kuru iesaistes bija atkarīgs tik daudz.

  • Dokumentālā filma «Latvijas faili. Latvijas melnā» diena 28.novembrī 21:15 kanālā LNT
  • Labdarības vakars «Cerību un spēku meklējot» 29.novembrī 21:00 kanālos TV3, LNT un TV5.
Komentāri (12)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu