Sociālajos tīklos aicina izteikt neuzticību Bērziņam (421)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Pēc valsts prezidenta Andra Bērziņa paustā viedokļa, ka viņš apšauba vietējos un starptautiski veiktos nabadzības pētījumu datus Latvijā, sociālajā tīklā 'Facebook» izplatīts aicinājums paust prezidentam neuzticību.

<em><strong>Lasi vēl: Prezidents apšauba pētījumu par nabadzību datus</strong></em>

Aicinājuma autors ir vortāls «Publikai.lv»

Aicinājumā teikts: «Prezidents Bērziņš (miljonārs!) neuzticas nevieniem datiem par nabadzību Latvijā. Mēs neuzticamies viņam! Lūdzam izplatīt tālāk!»

Jau ziņots, ka Bērziņš intervijā TV3 raidījumā «Nekā Personīga» paziņoja, ka informācijas esot vēl par maz, lai atklātu patieso situāciju valstī. Tā esot jāpēta vēl un uz dažiem piemēriem nevar balstīt priekšstatu par kopējo ainu, ka viss ir tik slikti, kā izskatās.

Pēc Labklājības ministrijas datiem lielākajā nabadzības riskam pakļautajā grupā Latvijā kopumā ir 425 tūkstoši jeb katrs piektais iedzīvotājs, kuru mājsaimniecību ienākumi ir ap 150 vai mazāk latu mēnesī.

Komentāri (421)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu