Šodien pārbaudījums matemātikā. Eksāmenu grafiks

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: APOLLO

Šodien Latvijas skolās pārbaudījumu matemātikā kārtos 6.klases skolēni, aģentūru LETA informēja Valsts izglītības satura centra (VISC) sabiedrisko attiecību speciāliste Kristīne Ilgaža

Kā ziņots, pirmie valsts pārbaudījumi jau notika 8.maijā 6.klases skolēniem valsts valodā, 10.maijā 3.klases skolēniem bija pārbaudījums valsts valodā, bet 6.klases skolēniem - mācībvalodā. Savukārt 16.maijā un 17.maijā kombinētā ieskaite paredzēta 3.klases skolēniem. Pārbaudījums dabaszinātnēs 17.maijā būs jākārto 6.klases skolēniem.

Vidusskolēniem eksāmenu sesija sāksies 22.maijā ar centralizēto angļu valodas eksāmenu rakstos un mutvārdos. Angļu valodas eksāmena mutvārdu daļa turpināsies arī 23. un 24.maijā. Informātikas eksāmens vidusskolēniem būs 24. un 25.maijā.

Centralizētais latviešu valodas eksāmens 12.klases skolēniem būs 28.maijā. Ģeogrāfijas eksāmenu vidusskolēni kārtos 29.maijā, savukārt 30.maijā notiks centralizētais matemātikas eksāmens vidusskolu absolventiem. 1.jūnijā 12.klases skolēni kārtos centralizēto vēstures eksāmenu. 4.jūnijā un 5.jūnijā notiks centralizētais krievu valodas eksāmens rakstos un mutvārdos vidusskolēniem. 4.jūnijā būs eksāmens mācībvalodā (krievu valodā) tiem 12.klases skolēniem, kuri apgūst mazākumtautību izglītības programmu.

Ekonomikas eksāmens vidusskolēniem notiks 6.jūnijā, savukārt centralizētais bioloģijas eksāmens 12.klases skolēniem notiks 8.jūnijā. Centralizētais vācu valodas eksāmens rakstos un mutvārdos 12.klases skolēniem notiks 11. un 12.jūnijā. Franču valodas eksāmens rakstos un mutvārdos vidusskolēniem notiks 12.jūnijā. Centralizētais eksāmens fizikā vidusskolēniem notiks 14.jūnijā. Centralizētais eksāmens ķīmijā vidusskolēniem notiks 18.jūnijā.

Pamatskolēniem centralizētais eksāmens latviešu valodā rakstos un mutvārdos notiks no 23.maija līdz 25.maijam. Centralizētais eksāmens svešvalodā rakstos un mutvārdos 9.klases skolēniem notiks 29. un 30.maijā. Centralizētais eksāmens matemātikā 9.klases skolēniem notiks 5.jūnijā. Centralizētais eksāmens vēsturē būs jākārto 7.jūnijā.
Centralizētais eksāmens mācībvalodā (krievu, poļu) rakstos un mutvārdos 9.klases skolēniem, kuri mācās mazākumtautību izglītības programmā, notiks 12. un 13.jūnijā.

Tiem vidusskolu un pamatskolu beidzējiem, kuri dažādu iemeslu dēļ noteiktajā laikā nevar kārtot eksāmenu, to būs iespējams darīt papildtermiņā, kas ilgs no 19.jūnija līdz 5.jūlijam.

2011./2012.mācību gadā centralizēto eksāmenu sertifikāti pamatizglītībā tiks izsniegti 15.jūnijā,bet centralizēto eksāmenu sertifikāti vispārējā vidējā izglītībā - 10.jūlijā.

Valsts pārbaudes darbu norises laikā darbosies VISC anonīmais uzticības tālrunis 67503755. Piezvanot uz šo tālruni, visi interesenti automātiskajā atbildētājā varēs izteikt savus komentārus par pārbaudes darbu norisi un ziņot par iespējamiem pārkāpumiem to laikā. Visu laiku darbojas arī e-pasts «eksameni@visc.gov.lv», uz kuru visi interesenti var elektroniski sūtīt savus komentārus VISC.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu